Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2016, 3:32
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Emma Stone a Ryan Gosling sa pretĺkajú životom v muzikáli La La Land od režíséra Whiplash

FILMY A SERIÁLY LA LA LAND RYAN GOSLING
Uložiť Uložené

Prvý obrázok naznačuje, že to bude naozaj plnokrvný muzikál plný tanca a vášne.

Damien Chazelle je režisér, ktorého takmer všetci poznáme vďaka jeho perfektnému (a patrične Oscarovo ocenenému) filmu Whiplash. Jeho najnovší počin ďaleko od hudby neuteká, keďže ide o muzikál s prvkami komédie a drámy, kde uvidíme v hlavných postavách známu dvojicu Ryana Goslinga a Emmy Stone. Na filmovom plátne im to zaiskrí už po tretíkrát, no tentoraz to bude samozrejme iné. Z prvého obrázku vyplýva, že aj keď sa film odohráva v súčastnosti, dostaneme z neho určitý pocit „klasiky". Ako uvádza collider, dvojici nemôžeme uprieť, že sa podobajú na slávne tanečno-herecké duo Fred Astaire/Ginger RogersOkrem nich si vo filme zahrá aj úžasný J. K. Simmons (Whiplash), Finn Wittrock (The Big Short), Rosemarie DeWitt (Cinderella Man) a rolu si strihne aj známy spevák John Legend

Vo filme budeme sledovať búrlivú lásku spomínanej dvojice. Sebastian (Gosling) stvárni nádejného jazzového muzikanta a Mia (Stone) mladú herečku, ktorá si postupne získava pozornosť. Ako to však už chodí, s pribúdajúcimi úspechmi prichádzajú aj prvé trhliny a vzťah sa začína dostávať do krízy. Sám režisér sa vyjadril, že nie je žiadnym tajomstvom ani umiestnenie deja filmu do Los Angeles: „L.A. oplýva neuveriteľnou romantickosťou, ktorú si nevšimnete iba tak, keď trčíte v zápche". Ako to celé dopadne a či sa Chazelleovi podarí prekonať úžasný Whiplash (to asi nie), uvidíme v kinách 15. júla tohto roka.

Emma Stone a Ryan Gosling sa pretĺkajú životom v muzikáli La La Land od režíséra Whiplash
Domov
Zdieľať
Diskusia