Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. januára 2016, 12:36
Čas čítania 0:00
martina

Ice Cube sa vracia a hláškuje ako majiteľ holičstva v traileri pre Barbershop 3

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pamätáte sa ešte na Ice Cubea ako majiteľa holičstva vo filmoch s dajme tomu nie najlepšími reakciami?

Že sa na Ice Cubove pletky nepamätáte? Nevadí, v krátkosti si ich pripomenieme, aby sme vás mohli patrične naladiť na Barbershop: Next Cut. Po vyše 10 rokoch sa tvorcovia rozhodli natočiť posledný diel trilógie Barbershop s Ice Cubeom. Ten stvárňuje postavu Calvina - majiteľa holičstva, ktoré v prvom diele zdedí po otcovi. Pokladá ho za nesmiernu záťaž a stratu času, tak ho rýchlo predá. Následne začne chápať otcov odkaz a snaží sa ho získať späť. Popritom prehodí pár vtipov s Cedricom the Entertainerom a síce všetko nejde ako po masle, nakoniec svoje holičstvo získa späť. Toľko by asi aj stačilo vedieť k jednotke. V dvojke sa zas snaží udržať holičstvo v dobrom stave pre svojho syna, ale začne sa tam obšmietať istý Quentin Leroux a Ice Cube má zase čo riešiť po celý film. V tejto časti si zahrala aj Queen Latifah.

Ice Cube sa vracia a hláškuje ako majiteľ holičstva v traileri pre Barbershop 3

V treťom diele Barbershop: Next Cut zase prichádza Ice Cube alias Calvin, majiteľ holičstva aj s celou svojou crew. Uvidíme tu Nicki Minaj, Commona, Cedrica the Entertainera, Anthonyho Andersona, Seana Patricka Thomasa a veľa ďalších známych tvárí. Réžie sa ujal Malcolm D. Lee. Barbershop: The Next Cut je produkovaný Cubeom spolu s Mattom Alvarezom, Bobom Teitelom a Georgom Tillmanom Jr. Film bude v kinách od 15. apríla 2016.  Holičstvo prešlo veľkými zmenami a zažíva úspešné časy. Problém ale nastane s okolitou komunitou. Ide to s ňou ide dole vodou a tak musí Calvin spoločne aj s celou svojou posádkou zachrániť situáciu. Určite sa pritom zamotajú do veľa situácií, ktoré snáď nebudú viac trápne ako vtipné. Držíme palce a musíme dodať, že aspoň si chlapci nenasadili latku príliš vysoko. New Line Cinema nedávno vydalo druhý trailer, nech sa páči.

Ice Cube sa vracia a hláškuje ako majiteľ holičstva v traileri pre Barbershop 3
Domov
Zdieľať
Diskusia