Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2016, 3:05
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Kamarátstvo dieťaťa s fantastickým drakom ožíva v traileri na Disneyovku Pete's Dragon

FILMY A SERIÁLY DISNEY+
Uložiť Uložené

E.T. + Kniha džunglí = Dojemný príbeh o vzájomnom priateľstve, natočený so Spielbergovskou arómou.

Po síce príjemnom, no nevýraznom teaseri nám Disney prináša trailer na svoj remake filmu Pete's Dragon z roku 1977. Aj tento sa bude niesť v znamení živých hercov a iba čiastočných animácii, čo je pekným plusom. Film režíruje David Lowery (Ain't Them Bodies Saints), ktorý pracoval s Tobym Halbrooksom aj na scenári. Zahrajú si v ňom Robert Redford (All the President's Men, Butch Cassidy and the Sundance Kid), Bryce Dallas Howard (Jurassic World, 50/50), Karl Urban (Star Trek Into Darkness), Wes Bentley (Interstellar) či Oona Laurence (Southpaw). Premiéra je v amerických kinách stanovená na 12. august, zatiaľ čo slovenské a české sa jej dočkajú 25. augusta.

Film nám vyrozpráva rozprávkový príbeh o dojímavom priateľstve a dôvere v mestečku, kde starý rezbár Mr. Meacham (Robert Redford) rozpráva deťom svoje príbehy o obrovských drakoch ukrytých v lesoch. Pre jeho dcéru Grace (Bryce Dallas Howard), pracujúcu v lesnej hliadke, sú to všetko iba báchorky, až pokiaľ nestretne desaťročného Peteho (Oakes Fegley). Pete je tajomný chlapec bez rodiny, ktorý tvrdí, že žije v lesoch s gigantickým zeleným drakom Elliotom a podľa jeho opisu sa náramne podobá na tvory z príbehov pana Meachama. S pomocou malej Natalie (Oona Laurence) sa Grace snaží zistiť čo je Pete zač, odkiaľ prišiel a kde patrí, rovnako ako aj pravdu o jeho nadrozmernom priateľovi.

Kamarátstvo dieťaťa s fantastickým drakom ožíva v traileri na Disneyovku Pete's Dragon
Zdroj: Disney
Domov
Zdieľať
Diskusia