Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2016, 19:21
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Hviezdny režisér American Hustle či Silver Linings Playbook plánuje krimi seriál s Robertom De Nirom a Julianne Moore

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nepoznáme synopsu, ostatných hercov a dokonca ani stanicu. Jediné čo vieme je to, že sme na nový projekt Davida O. Russella zvedaví.

Môžete namietať, že napríklad American Hustle, Silver Linings Playbook či Joy neboli aj napriek všeobecnej chvále, snímky hodné toľkého rozruchu a niektorí z nás s vami budú v istých prípadoch súhlasiť. Nič to však nemení na fakte, že režisér David O. Russell (okrem iného natočil ešte Three Kings a The Fighter) má pri svojom mene 5 nominácii na najcenejšiu zlatú sošku a v Hollywoode sa radí medzi špičku spomedzi uznávaných režisérov. Trocha nás teda prekvapila informácia, že ako svoj najnovší projekt plánuje seriál, ktorý ešte nemá ani jasnú štruktúru. Informoval o tom magazín Deadline a jediné, čo nám prezradil je to, že pôjde o krimi príbeh zasadený do 90. rokov a pravdepodobne dostaneme viac ako jednu sériu. Taktiež vieme, že sa v ňom objaví Russellov stály kolega Robert De Niro a na palube je tiež Julianne Moore. Nepoznáme dokonca ani cieľovú stanicu, no v hre pokojne môže byť HBO, Netflix, Hulu či Amazon. Všetko budeme pozorne sledovať a informovať vás o ďalšom vývoji.

Hviezdny režisér American Hustle či Silver Linings Playbook plánuje krimi seriál s Robertom De Nirom a Julianne Moore
Zdroj: Independent.co.uk
Domov
Zdieľať
Diskusia