Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. augusta 2016, 13:45
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Aký X-Men seriál nás čaká najbližšie a o čom vlastne bude?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vyzerá to tak, že je v hre možno viac vecí, než ako si uvedomujeme.

Iba nedávno sme vám priniesli článok o plánovanom X-Men seriáli s doposiaľ neurčeným názvom. V ňom sú zozbierané omrvinky, ktoré doposiaľ spadli zo stola, no teraz nám zopár prihadzuje aj šéf televíznej divízie Marvelu Jeph Loeb a jeho ženský náprotivok z Foxu Dana Walden. Tí spoločne zasadli počas jednej tlačovky a samozrejme sa nevyhli ani otázkam ohľadom pripravovaného projektu. Na otázku, prečo sa nedočkáme prvotne ohláseného Hellfire, odvetili samozrejme zdvorilou rozvitou vetou, no v podstate išlo o to, že sa im prvý scenár zdal príliš náročný a nehodiaci sa pre televíznu epizodickú jazdu. Jeph tiež neváhal a s entuziazmom okomentoval prácu showrunnera nového seriálu Matta Nixa (Burn Notice). Zároveň sa tiež snažil upokojiť všetky zlé jazyky (či skôr nepokojné srdcia potenciálnych divákov), ktoré sa báli, že príbeh o všednej rodine s „obdarenými" deťmi bude trocha očividné klišé. „Som X-Men fanúšik a musím uznať, že Matt do projektu priniesol to, o čom X-Men stále bolo. Rodinu. Kde začínajú, kde žijú, ako sa vysporadúvajú sami so sebou, ale aj so svojim okolím. Je to o rodičoch, ktorí nerozumejú svojim deťom a o deťoch, ktoré nerozumejú svojím rodičom."

Na tému rodiny pokračovala aj Dana, pričom opäť prezradila niečo málo z príbehu: „Uvidíme hneď niekoľko kultových postáv, ale bude to najmä o novej rodine. O obyčajnej a jednoduchej, v ktorej sa jednoducho nachádzajú deti s mutantskými schopnosťami a práve to ich vyženie na útek.." Najzaujímavejšia časť, ktorá nenechala fanúšikov chladnými, však prichádza na záver. „Naozaj nemôžeme prezradiť celý príbeh. Ľudia to budú môcť vidieť a potom im bude nad slnko jasné, prečo sme vybrali tie postavy, ktoré sme vybrali. Kde idú a čo sa bude diať." Žeby teoretický náznak prepojenia filmového a seriálového sveta? Uvidíme. Ešte vieme, že show by sa mala podľa Loeba dostať do éteru na jeseň roku 2017, alebo najneskôr v polovici roku 2018. 

 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia