Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2016, 22:50
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Z Kevina Jamesa sa v komédii od Netflixu omylom stáva nájomný zabijak

FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Streamovacia služba opäť posúva stupeň svojej kvality na vyššiu úroveň. Tentokrát akčnou komédiou.

Netflix produkuje filmové/seriálové počiny ako na bežiacom páse, čo nás samozrejme veľmi teší, keďže si streamovacia služba stále dokáže udržať vysoko nastavenú latku kvality. Už zajtra sa napríklad dočkáme premiéry Lukea Cagea (info o seriáli nájdete po kliknutí na tento odkaz), no a 11. novembra si budú môcť predplatitelia pozrieť akčnú komédiu True Memoirs of an International Assassin. V hlavnej role uvidíme Kevina Jamesa (The King of Queens), ktorý si zahrá spisovateľa Sama Larsona. Ten napísal fikciu o vrahovi zabíjajúcom po celom svete. Vydaná je s mylným faktom, že ide o pravdivý príbeh a samotný autor sa čoskoro zapletie do problémov, keď ho svet začne brať ako hlavnú postavu knižného príbehu. Kniha má úspech, avšak Sam je unesený a musí sa vžiť do úlohy jeho vymyslenej postavy.

Trailer sľubuje mnoho vtipných momentov, no do očí bijú, na dnešnú dobu trošku slabé vizuálne efekty, ktoré ale dokážeme stráviť, keďže nejde o snímku určenú pre kinodistribúciu. Okrem Kevina uvidíme aj hercov ako Andy Garcia (Kill the Messenger), Zulay Henao (Meet the Blacks), Maurice Compte (seriál Narcos), Andrew Howard (Taken 3) či Rob Riggle (22 Jump Street). Dáte snímke šancu?

Z Kevina Jamesa sa v komédii od Netflixu omylom stáva nájomný zabijak
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia