Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2016, 20:25
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Nádhernú Emiliu Clarke uvidíme po boku Han Sola a Chewieho. Zahrá si v prichádzajúcom Star Wars filme

FILMY A SERIÁLY EMILIA CLARKE
Uložiť Uložené

Jej postava v Game of Thrones už síce mnohým lezie na nervy, no sexepíl sa jej uprieť nedá. Budú sa mať teda na čo pozerať aj páni.

Pred pár hodinami k nám dorazila milá správa. Pomaličky sa blížiaci spin-off film o mladom Hanovi Solovi naberá posilu vo forme Emilie Clarke, ktorú snáď všetci poznáme pod menami ako Khaleesi či Daenerys (Game of Thrones). Je síce pravdou, že hereckého talentu ako takého ešte veľa neukázala, avšak jej charizma rozhodne bude pohladením na duši pre každého pána (a niektoré dámy). Momentálne sa ešte nevie, akú postavu si zahrá a či to vôbec bude postava z univerza, alebo nová, vytvorená pre účely filmu. Pripomíname, že na pľaci bude asistovať mladému Hanovi, ktorého si strihne Alden Ehrenreich (Blue Jasmine, Hail, Caesar!), Chewbaccovi a Landovi Calrissianovi, pod taktovkou šikovného Donalda Glovera (Community, The Martian, Atlanta). Tvorcovia sa dušujú, že film bude úplne iný ako všetko, čo sme doteraz v Star Wars univerze videli, čiže sme poriadne zvedaví, ako do celého konceptu zapasuje Emilie. Premiéra je predbežne naplánovaná na 25. mája roku 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia