Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2017, 15:53
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Štúdio Paramount premiešalo svoj plán premiér. Prednosť dostane Aronofsky a Clooney, nový Cloverfield uvidíme neskôr

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Štúdio urobilo niekoľko drobných úprav.

V štúdiu Paramount Pictures trochu pozmenili svoj plán premiér. Zdá sa, že prednosť dostali projekty, ktoré majú potenciál získať aj nejaké to ocenenie, pričom žánrovky ustúpili do pozadia. Ktorých filmov sa však zmeny týkajú?

V prvom rade tu máme očakávanú novinku Darrena Aronofského Mother!. Pôvodne sme sa jej mali dočkať 13. októbra (říjen) 2017, premiéra však bola presunutá na 15. septembra (září) 2017. Zmeria si tak sily s akčným thrillerom American Assassin, psychologickou drámou All I See Is You a komédiou Brad's Status. Vo filme si zahrá celá plejáda skvelých hercov, spomenúť môžeme Jennifer Lawrence, Javiera Bardema, Michelle Pfeiffer, Eda Harrisa, Domhnalla Gleesona a Briana Gleesona. Žánrovo by malo ísť o psychologický horor o dvojici, ktorej vzťah podrobia skúške nepozvaní návštevníci.

Štúdio Paramount premiešalo svoj plán premiér. Prednosť dostane Aronofsky a Clooney, nový Cloverfield uvidíme neskôr
Zdroj: Paramount Pictures

Druhým projektom je krimi komédia Suburbicon od Georga Clooneyho. Pôvodný dátum premiéry bol stanovený na 3. novembra (listopad) 2017, diváci ho však uvidia o niečo skôr, konkrétne 27. októbra (říjen) 2017. Suburbicon tak bude konkurovať vojnovej dráme Thank You for Your Service, biografickej dráme Professor Marston & The Wonder Women a hororu Jigsaw. V snímke si zahrajú Matt Damon, Josh Brolin, Julianne Moore a Oscar Isaac. O scenár sa postarali kultoví Joel a Ethan Coenovci. Príbeh sa bude točiť okolo tichého mestečka Suburbicon a zameria sa na reflexiu najlepších aj najhorších ľudských stránok z pohľadu obyčajných ľudí. Film by nám tiež mal odhaliť odvrátenú stránku jednej zdanlivo perfektnej rodiny.

A napokon tu máme ďalší diel v sérii Cloverfield, ktorý zatiaľ nesie názov God Particle. Vesmírne sci-fi malo doraziť už 27. októbra (říjen) 2017, ale napokon si premiéru odbije až 2. februára (únor) 2018. Jediný filmový konkurent v tomto čase je momentálne horor Cadaver. God Particle režíruje Julius Onah a herecky sa predstavia David Oyelowo, John Krasinski, Elizabeth Debicki, Gugu Mbatha-Raw, Chris O'Dowd, Ziyi Zhang a Daniel Brühl. Dej sa bude sústrediť na skupinu astronautov. Dôjde k nehode s urýchľovačom častíc a astronauti zistia, že Zem kompletne zmizla. Narazia tiež na stopy záhadnej neznámej vesmírnej stanice.

 

Štúdio Paramount premiešalo svoj plán premiér. Prednosť dostane Aronofsky a Clooney, nový Cloverfield uvidíme neskôr
Zdroj: Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia