Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2017, 21:07
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Práva na postavy a príbehy úspešného komiksového autora Marka Millara majú nového majiteľa. Netflix totiž zakúpil vydavateľstvo Millarword

FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Podľa samotného autora si jeho vydavateľstvo nemohlo priať lepší domov.

Mark Millar patrí nepochybne k najúspešnejším súčasným mainstreamovým komiksovým autorom. Viacero jeho diel sa nevyhlo ani striebornému plátnu, menovať môžeme napríklad Kick-Ass, Kingsman či Old Man Logan (inšpirácia pre nedávneho Logana). Okrem toho sa Millar venuje aj vydávaniu ďalších svojich komiksových diel vo svojom vydavateľstve Millarworld. To vedie so svojou manželkou Lucy Millar a ich diela inšpirovali aj prvý diel Avengers, Captain America: Civil War či Wanted.

Práva na postavy a príbehy úspešného komiksového autora Marka Millara majú nového majiteľa. Netflix totiž zakúpil vydavateľstvo Millarword
Zdroj: Lionsgate

Tento potenciál na ďalšie zaujímavé adaptácie neunikol Netflixu, ktorý Millarworld nedávno kúpil. Tým pádom pod ich hlavičku spadá duševné vlastníctvo a práva na príbehy a postavy. Ted Sarandos z Netflixu sa vyjadril, že v štúdiu chcú prostredníctvom Netflix Originals adaptovať známe značky, ale aj nové príbehy, ktoré Mark Millar so svojím tímom vytvorí. Tešiť sa podľa neho môžeme nielen na superhrdinov, ale aj anti-hrdinov, horory, sci-fi či fantasy. Samotný Millar neskrýval svoje nadšenie. „Milujem to, čo Netflix robí a som nadšený z ich plánov. Netflix je budúcnosť a Millarworld si nemohol priať lepší domov.

Domov
Zdieľať
Diskusia