Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2017, 16:21
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Lady Gaga sa dočká vlastného dokumentárneho filmu. Gaga: Five Foot Two nám predstaví skutočný život popovej hviezdy

FILMY A SERIÁLY LADY GAGA
Uložiť Uložené

Netflix a ďalší dokument. Klapne to?

Netflix nám čoskoro ponúkne ďalší dokumentárny kúsok zo svojej stajne. Tentokrát si vezme na mušku život popovej superstar Lady Gaga. Snímku Gaga: Five Foot Two režíroval Chris Moukarbel a speváčku so svojím štábom sprevádzal niekoľko mesiacov, počas ktorých nakrútil naozaj rôznorodý materiál. Tvorcovia sľubujú, že nám snímka predstaví skutočný život známej hudobnej hviezdy.

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, sa narodila v roku 1986 a celosvetovo prerazila albumom The Fame (ohromný úspech slávil najmä jej song Poker Face). Lady Gaga však nie je známa len ako speváčka. Mohli sme ju vidieť napríklad vo filmoch, ako Machette Kills, Sin City: A Dame to Kill For či v seriáli American Horror Story, za ktorý si odniesla Zlatý glóbus. Budúci rok by sme ju mali vidieť po boku Bradleyho Coopera v romantickom muzikáli A Star Is Born. Gaga: Five Foot Two si svoju premiéru odbije 22. septembra (září) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia