Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2017, 20:19
Čas čítania 0:00
Šimon Kucka

Netflix oficiálne potvrdzuje 5. sériu revolučného seriálu Bojack Horseman

FILMY A SERIÁLY BOJACK HORSEMAN
Uložiť Uložené

Komicky depresívny seriál o koňovi - alkoholikovi nás bude baviť aj naďalej.

Len nedávno sme si pekne zhrnuli najnovšiu 4. sériu (na Netflix dorazila na začiatku septembra) seriálu s názvom BoJack Horseman. BoJack (Will Arnett) je hollywoodsky herec, alkoholik, no najmä kôň, ktorého sláva sa postupne s časom takmer vytratila. Po BoJackovom boku stoja jeho blízky, ktorými sú napríklad manažérka/ex Princess Caroline (Amy Sedaris), voľnomyšlienkársky Todd (Aaron Paul), herecký kolega Mr. Peanutbutter (Paul F. Thompkins) či novinárka a zároveň snúbenica Mr. Peanutbuttera, Diane (Alison Brie). Jeden z najúspešnejších animovaných seriálov súčasnosti patrí streamovacej spoločnosti Netflix. Tá sa po úspešných 4 sériách, produkovaných od roku 2014 rozhodla urobiť aj nasledujúcu, 5. sériu. O túto horúcu informáciu sa spoločnosť podelila prostredníctvom Twitteru v podobe krátkych videí v štýle samotnej šou.

Bolo by prekvapením, ak by takýto úspešný projekt nepokračoval. Aj keď v našich končinách tento seriál nie je príliš populárny, v USA a ostatných krajinách sveta sa teší veľkej obľube. Po zhliadnutí všetkých 4. sérií v priebehu dvoch týždňov som zostal v nemom úžase. Nechápal som, ako som mohol takú dlhú dobu obchádzať túto perfektnú komediálnu drámu o mužovi koňovi a jeho komplikovanom živote. BoJack Horseman nám ponúka vtipné scény či easter eggs s odkazmi na slávne filmy či aktuálne témy, nad ktorými som sa jednoducho musel pousmiať. Čo sa týka jeho dramatickej stránky, myslím si, že každý jeden divák si v seriáli nájde niečo, čo je mu blízke, respektíve dostane menšie déjà vu, ktoré si sám už niekedy prežil.

BoJack Horseman sa k nám teda po otvorenom konci 4. série  jednoznačne vráti. Kedy presne sa tak stane je zatiaľ otázne. Určite to však bude už na budúci rok. Ak ste teda tento vtipný, no o to depresívnejší seriál ešte nestihli zhliadnuť, mali by ste to čím skôr napraviť. 

 

Pokračovanie seriálu naznačil aj predstaviteľ BoJacka, herec Will Arnett

Domov
Zdieľať
Diskusia