Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2018 o 9:58
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

V dokumente od Netflixu budeme svedkami životného príbehu Dr. Dreho a toho, ako zmenil hudobnú kultúru. Objaví sa v ňom aj Eminem

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

The Defiant Ones sa prostredníctvom Netflixu dostane do rôznych kútov sveta.

Režisér Allen Hughes sa v dokumentárnom seriáli The Defiant Ones bude venovať hudobnej rapovej legende Dr. Dremu a producentovi Jimmymu Iovineovi.

Obaja hrali nezanedbateľnú úlohu pri formovaní hudobnej kultúry a práve na ich nezvyčajný priateľský a pracovný vzťah sa miniséria zameria. Iovine je kultový hudobný producent a spolupracoval napríklad s takými esami, ako Bruce Springsteen či U2.

V dokumente vystúpia aj iné známe mená hudobnej scény, ako Eminem, Patti Smith či Trent Reznor. The Defiant Ones sa dočkal svojej americkej premiéry minulý rok pod hlavičkou HBO.

Netflix však teraz seriál sprístupní aj v iných kútoch sveta. Všetky epizódy budú k dispozícii 23. marca (březen) tohto roku. Podľa traileru sa zdá, že fanúšikovia rapu by si rozhodne mohli prísť na svoje. Dáte projektu šancu?

Domov
Zdieľať
Diskusia