Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2018, 21:40
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Súboj Kylo Rena a Rey proti prétoriánskej garde očaril aj najväčších kritikov The Last Jedi. Vychutnajte si ho teraz vo vysokom rozlíšení

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

I keď najnovší diel Hviezdnych Vojen rozdelil fanúšikov na dva tábory, väčšina divákov sa zhodne na tom, že súboj Rena a Rey proti Snokeovej garde patrí medzi najväčšie highligthy filmu.

Filmový štáb Star Wars: The Last Jedi pre všetkých milovníkov poslednej časti pripravil už na tento mesiac DVD a Blu-ray edíciu s množstvom bonusov a vystrihnutých scén. Veríme, že niektorí nadšenci sa už dlhodobo tešia na kopu doposiaľ skrývaných scén, ale zároveň sme si vedomí, že pre viacerých z vás nebol posledný Star Wars tým pravým orechovým.

Tak či onak sa ale drvivá väčšina divákov zhodne na tom, že scéna súboja proti Snokeovej garde stála za to. Viac-menej by sme mohli povedať, že nejde o naše polemizovanie, ale o holý fakt, ktorý si uvedomujú aj tvorcovia. Z akého iného dôvodu by potenciálnych kupcov DVD a Blu-ray lákali práve na spomínaný epický boj?

Ten sme si naposledy plnohodnotne vychutnali na premiére v kine, no vďaka Disney sa k nám nedávno dostala aj voľne šíriteľná HD verzia. A i keď prostredníctvom nej neuvidíme celú scénu (od zvítania so Snokeom, cez jeho zabitie až po náročný súboj s gardou), určite aj tento krátky úsek niektorých z vás poteší.


Domov
Zdieľať
Diskusia