Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. apríla 2018, 15:47
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Nevidiaca Natalie Dormer sa v temnom thrilleri stane svedkyňou vraždy krásnej susedky Emily Ratajkowski. Podarí sa jej nad vrahmi vyhrať?

FILMY A SERIÁLY EMILY RATAJKOWSKI
Uložiť Uložené

Thriller In Darkness dorazil s prvou ukážkou. A vôbec nevyzerá zle.

Nevidiaca pianistka Sofia (Natalie Dormer) sa stane nechtiac svedkom temnej udalosti. Začuje totiž vraždu svojej krásnej susedky Veronique (Emily Ratajkowski). Polícia najprv úmrtie považuje za samovraždu, avšak jeden z vyšetrovateľov má pochybnosti.

Veronique bola dcérou údajného vojnového zločinca a niekoľko dní pred smrťou vedela, že je sledovaná. Jej vrahovia však nenechajú na pokoji ani Sofiu.

Vie totiž príliš veľa. Ako sa im však ubráni? Thriller In Darkness natočil Anthony Byrne (The Last Kingdom) a okrem vyššie zmienených dám uvidíme aj Eda Skreina, Joely Richardson, Jamesa Cosmoa, Neila Maskella a Kim Adis.

Trailer rozhodne nevyzerá márne a láka na napínavú a patrične temnú žánrovku. Americká premiéra je stanovená na 25. mája (květen) 2018.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia