Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2018, 3:12
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Robin Williams bavil milióny ľudí, v súkromí však bojoval s drogami a alkoholizmom. Dojemný dokument nám priblíži jeho život a odkaz

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímka Robin Williams: Come Inside My Mind si vyslúžila pozitívne prijatie kritikov a HBO nám ju doručí už budúci mesiac.

Obľúbený a mimoriadne talentovaný komik a herec Robin Williams nás opustil takmer pred piatimi rokmi. Jeho smrť šokovala a zarmútila celý filmový svet. HBO nám však teraz v dokumentárnom filme Robin Williams: Come Inside My Mind priblíži život a dielo tohto výnimočného človeka a umelca.

Réžie sa chopila Marina Zenovich a jej dielo si premiéru odbilo na festivale Sundance, kde získalo mimoriadne pozitívne kritické ohlasy. Na Rotten Tomatoes má snímka momentálne 100% s ratingom 7.4.

Podľa traileru nižšie nás čaká veľký doják a zrejme nám odhalí človeka, ktorý dokázal zabávať milióny ľudí, ale v súkromí bojoval s drogovou závislosťou, alkoholizmom a depresiami. Už teraz je jasné, že pre Williamsových fanúšikov bude tento film povinnosťou.

 

Dokument bude obsahovať množstvo archívnych záberov a fotografií a taktiež sa o Williamsovi vyjadria jeho kolegovia, priatelia a rodinní príslušníci, vrátane Billyho Crystala, Lewisa Blacka, Erica Idlea, Whoopi Goldberg, Davida Lettermana, Stevea Martina, Pam Dawber a Zaka Williamsa. 

Premiéra ja stanovená na 16. júla (červenec).

Domov
Zdieľať
Diskusia