Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2018, 1:24
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

BoJack Horseman je späť! Emotívny, depresívny a hlavne geniálny seriál vnadí vtipným trailerom na príchod 5. série

FILMY A SERIÁLY BOJACK HORSEMAN
Uložiť Uložené

Netflix konečne vypustil prvý a zrejme aj posledný trailer pre prichádzajúcu 5. sériu BoJacka Horsemana.

Síce sme na to zvyknutí, ale predsa len... prvý trailer mohol naozaj doraziť skôr. Z novej série nepotrebujeme vidieť veľa, všetci vieme, že kvalitu si seriál udrží, prípadne ju ešte navýši. Tak tomu bolo v posledných prípadoch a my veríme, že sa to podarí aj teraz.

BoJack začína v 5. sérii novú etapu. Začína účinkovať v novom seriáli s názvom Philbert, kde sa vžije do kože detektíva. Nevychádza mu to však podľa plánov a zase raz trpí jeho osobný život, sociálne problémy sa vynárajú na povrch ešte viac a pravdepodobne sa otrasie aj jeho kariéra. 

Tešiť sa môžeme na nové postavy, dejové linky a prekvapenie, ale zároveň aj priame pokračovanie 4. série. Ak sa showrunnerovi menom Raphael Bob-Waksberg (skloňovať to radšej nebudeme) podarí prekonať ju, nič viac v živote už dokázať nemusí.

5. séria pravdepodobne najlepšieho animovaného seriálu súčasnosti bude na Netflixe dostupná už 14. septembra. My budeme pri tom, a vy?

PS: Dianin nový účes neznášam už teraz. 

Domov
Zdieľať
Diskusia