Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2018 o 16:22
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Uwe Boll, egomaniak a jeden z najhorších filmárov histórie, sa vráti v dokumentárnom filme

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dokumentárny film výstižne nazvaný Fuck You All nám rozpovie príbeh nevšedného filmára s veľkým egom.

Filmový pekelník Uwe Boll síce v roku 2016 ukončil svoju režisérsku kariéru, ale mnoho divákov aj kritikov si ho stále pamätá ako jedného z najhorších režisérov všetkých čias.

Svojho času Boll vypúšťal do sveta jeden film za druhým, nezriedka aj 3 za rok. Väčšinou išlo o adaptácie počítačových hier, ako Alone in the Dark, Bloodrayne, Postal či Far Cry. Pre svoje "kvalitné" diela si veľmi rýchlo vyslúžil nálepku nového Eda Wooda.


On sám bol presvedčený, že natáča skvelé a originálne snímky, ale kritici sú voči nemu zaujatí. O tomto svojráznom tvorcovi vznikol aj dokument s príznačným názvom Fuck You All: The Uwe Boll Story.

Natočil ho Sean Patrick Shaul a okrem samotného majstra Bolla sa vo filme objavia aj jeho kritici či spolupracovníci, podľa ktorých pán režisér rozhodne nebol žiadny veľký sympaťák a na pľaci vedel byť dosť nepríjemný. 

Trailer naznačuje, že by sa zaujímavého zážitku mohli dočkať nielen Bollovi fanúšikovia, ale záujemci o filmovú tvorbu celkovo.

Filmy pána režiséra sme síce nemali radi, ale na dokument o ňom by sme sa určite pozreli. Predsa len, ide o vcelku zaujímavú a excentrickú osobnosť a jej nedostatok súdnosti nás stále neprestáva fascinovať. Dátum premiéry zatiaľ nepoznáme.

Uwe Boll, egomaniak a jeden z najhorších filmárov histórie, sa vráti v dokumentárnom filme
Zdroj: Praire Coast Films
Domov
Zdieľať
Diskusia