Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. septembra 2019, 18:01
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Aron Eisenberg, ktorý hral Noga vo svete Star Treku zomrel. Mal 50 rokov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Príčina smrti nie je známa.

Aaron Eisberg, ktorý hral Noga v Star Treku - Deep Space Nine (Vesmírna stanica D.S. 9) zomrel vo veku 50 rokov. Svet sa o tom dozvedel zo statusu jeho manželky. 

„Už nikdy nebude nikto žiariť tak, ako Aron. Krása, ktorou bol a odkaz, ktorý zanechal je viac, než dokážem dať do slov. Milujem ho a naveky mi bude chýbať. Momentálne netuším ako bez neho žiť."

Príčina jeho smrti nie je známa. Vieme však, že mal problémy s obličkami. Pre web StarTrek.com povedal, že sa narodil len s jednou obličkou a tá je chybná. V 17 podstúpil prvú transplantáciu, a v roku 2015 druhú, no tá sa neujala. Na konci toho istého roka však podstúpil ďalšiu a zároveň poslednú.

„Nikdy sme oficiálne neoznámili, že sme sa 28.12.2018 tajne vzali," píše ďalej jeho manželka: „Dúfali sme, že raz budeme mať obrovskú oslavu nášho šťastia, no museli sme počkať, kým našetríme."

Domov
Zdieľať
Diskusia