Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. septembra 2019, 10:20
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Harry Potter má údajne dostať ďalšie pokračovanie. Vo filme by sa mali ukázať všetci hlavní hrdinovia

Harry Potter má údajne dostať ďalšie pokračovanie. Vo filme by sa mali ukázať všetci hlavní hrdinovia
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dejovo sa údajne plánovaná snímka zameria na predlohu Harry Potter and the Cursed Child.

Fantastic Beasts nás v posledných rokoch opätovne vzali do univerza Harryho Pottera, no s ich výslednou kvalitou neboli mnohí diváci príliš spokojní. Azda práve túto časť fanúšikov poteší novinka od We Got This Covered, podľa ktorej Warner Bros. plánuje natočiť nový film s pôvodnou trojicou ústredných hrdinov.

Portál vychádza z pomerne dôveryhodných zdrojov, ktoré jej v minulosti prezradili napríklad aj to, že sa Ewan McGregor vráti ako Obi-Wan. Podľa daných informácií by mal príbeh nového Pottera čerpať z divadelnej predlohy od J. K. Rowling s názvom Harry Potter and the Cursed Child (Harry Potter a Prekliate dieťa).

Odporúčané
Súťaž Wildlife Photographer: Poznáme nádherné víťazné fotografie! Súťaž Wildlife Photographer: Poznáme nádherné víťazné fotografie! 18. októbra 2013, 1:29

Nešlo by teda o žiaden prequel typu Fantastic Beasts, ale o priame pokračovanie 7-dielnej filmovej ságy (v podstate 8, ak rátame, že posledná snímka bola rozdelená na dve časti). V prípade, že bude film priamo kopírovať dianie z divadelnej hry, sa nám Harry Potter predstaví ako zamestnanec Ministerstvá mágie, manžel Ginny a otec troch detí.

Udalosti sa presunú od porážky temného čarodejníka Voldemorta o celých 19 rokov dopredu. Nostalgicky cítiacich fanúšikov však určite poteší, že sa v divadelnom predstavení taktiež cestovalo v čase, a tak by sme mali vidieť Rokfort v celej jeho pôvodnej kráse.

Aj po zničení Voldemorta ale čarodejníckemu svetu hrozí veľké nebezpečenstvo. Upozorňujeme, že zatiaľ o tejto novinke nemáme žiadne potvrdené informácie od štúdia, a tak treba brať celú záležitosť s rezervou.

Anketa:
Uvítal by si filmové spracovanie Harry Potter and the Cursed Child?
Rozhodne áno
Dám tomu šancu
Nie, stačí mi Fantastic Beasts
Nie, nemám záujem o žiaden nový film zo sveta Harryho Pottera
Rozhodne áno
88 %
15392 Hlasov
Dám tomu šancu
8 %
1452 Hlasov
Nie, stačí mi Fantastic Beasts
1 %
245 Hlasov
Nie, nemám záujem o žiaden nový film zo sveta Harryho Pottera
2 %
391 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia