Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. augusta 2019, 19:18
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Metro Exodus odhaľuje príbehové DLC odohrávajúce sa v klaustrofobických a tmavých staniciach Metra. Vychádza už zajtra

Metro Exodus odhaľuje príbehové DLC odohrávajúce sa v klaustrofobických a tmavých staniciach Metra. Vychádza už zajtra
Zdroj: Deep Silver
TECH
Uložiť Uložené

Two Colonels vychádza už zajtra pre PC, PS4 a Xbox One!

Pri vydaní Metro: Exodus nám vývojári z 4A Games sľúbili dve príbehové rozšírenia. Dnes počas Gamescomu odhalili to prvé s krátkym trailerom. Čo je však najdôležitejšie, potvrdili, že sa bude odohrávať v Metre. Niektorí recenzenti a hráči vrátane mňa novému dielu vyčítali, že sa až príliš zameral na open world a klasická desivá/hororová atmosféra z Metra a jeho prvých dvoch dielov sa akosi vytratila. 

Aj preto nám DLC Two Colonels trochu napraví chuť, keďže sa pozrieme do metra v Novosibirsku. Presne tam sa naši hrdinovia dostali aj na konci príbehu Metra Exodus, kde našli stovky tiel a pozostatky po vojne ako medzi ľuďmi, tak netvormi z temnoty. Zdá sa, že spoločne s veliteľom Kchlebnikovom (ide o otca chlapca, ktorého s Ayrťomom stretneme) zistíme, čo presne sa vtedy v tamojšom Metre stalo. Novinkou bude obrovský plameňomet. 

Príbehové rozšírenie vychádza pre PC, PS4 a Xbox One už zajtra. 

Domov
Zdieľať
Diskusia