Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2019, 9:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bláznivú Arianu Grande by si nechcel pohnevať žiadny frajer. Keď žiarli, strieľa z luku a je ochotná fyzicky napadnúť nepriateľku

HUDBA ARIANA GRANDE
Uložiť Uložené

Počúvaj novú skladbu Ariany Grande, ktorou opäť dokazuje svoju ohromnú aktivitu.

Ariana Grande sa tvorbe venuje s neuveriteľnou kadenciou a po extrémne úspešnom projekte thank u, next prichádza s úplne novou skladbou. Jej zatiaľ posledný albumový projekt sa s veľkou pravdepodobnosťou bude uchádzať o pozornosť na všetkých prestížnych odovzdávaniach cien hodnotiacich rok 2019, zatiaľ sa však nechajme prekvapiť. 

Na novinke Boyfriend sa objavuje s úplne novou dvojicou Social House, ktorá mala do dnešného dňa na konte len 3 single, z toho 2 sólo veci a jednu spoluprácu s Lil Yachtym. O ich hudobnom talente sa však baviť nemusíme, a tak ide o ďalšieho adepta na veľký hit. 

Skladba úsmevným spracovaním poukazuje na žiarlivosť žien aj mužov a stavia Arianu do vtipnej pozície, kedy fyzicky napáda svoje nepriateľky a je ochotná na nich strieľať z luku, len aby ich držala ďalej od svojho nápadníka. 

Odporúčané
Mesiace po smrti Maca Millera si nepamätám, bola som opitá a smutná, tvrdí Ariana Grande Mesiace po smrti Maca Millera si nepamätám, bola som opitá a smutná, tvrdí Ariana Grande 9. júla 2019, 20:51
Domov
Zdieľať
Diskusia