Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2019, 18:21
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Z Tomáša Maštalíra sa v traileri pre Slovanov stáva krutý zabijak. Dočkáme sa epického slovenského fantasy v štýle Vikingov?

Z Tomáša Maštalíra sa v traileri pre Slovanov stáva krutý zabijak. Dočkáme sa epického slovenského fantasy v štýle Vikingov?
Zdroj: Televízia JOJ
FILMY A SERIÁLY SLOVANIA
Uložiť Uložené

Tomáš Maštalír precestuje pár storočí do minulosti, aby sa stal nebojácnym Slovanom.

Projekt Slovania je očakávaným výpravným seriálom s historickým nádychom, o ktorý sa stará Televízia JOJ. Prvá séria sa bude aj naďalej natáčať, a to zrejme až do konca roka, pričom vysielanie začne až v roku 2020. S dodatočnými informáciami prichádza MediaBoom.sk. Už teraz nám však prostredníctvom Wandy Adamík Hrycovej a Marcela Gregu televízia podsúva vôbec prvé poriadny zábery v teaserovej forme. 

Dejovo by sme sa mali pozrieť na začiatok stredoveku. Nepôjde o klasické zobrazenie života z minulosti. Prítomné budú aj nadprirodzené prvky a nevyhneme sa ani krvavým súbojom.

Natáčalo sa hlavne na Ukrajine, kde štáb postavil dve slovanské dedinky. O seriál sa postarajú ďalšie vychýrené tváre slovenského filmového šoubiznisu, ako Wanda Adamík Hrycová či režisér Peter Bebjak (Čiara, Trhlina). Seriál Slovania býva prirovnávaný k hitom, akými sú Vikingovia či finišujúci fantasy seriál Game of Thrones. Rozpočtom by sa mal projekt vyšplhať až do výšky 4 miliónov €.

V seriáli pozostávajúcom z 12 epizód uvidíme hercov, ako: Tomáš Maštalír, Zuzana Fialová, Juraj Loj, Richard Autner, Dušan Cinkota, Michal Režný, Andrej Hryc či Marek Vašut. 

Slovania ukazujú trailer plný krvi a zabíjania. Televízia JOJ chce priniesť veľkolepé historické fantasy v štýle Vikingov
Slovania ukazujú trailer plný krvi a zabíjania. Televízia JOJ chce priniesť veľkolepé historické fantasy v štýle Vikingov Zdroj: Televízia JOJ

Dej sa odohráva na prelome 6. a 7. storočia. Toto historické obdobie sme vybrali  preto, lebo veľmi dobre ukazuje veľa tém z tohto obdobia. Medzi ne patrí strach z neznámeho, túžba po sebapoznaní, túžba po blízkych vzťahoch a láske.

Odporúčané
Vladovi znásilnili ženu a zabili rodinu a Draha sa stretla s bohyňou Morenou. Slovania smerujú ku koncu Vladovi znásilnili ženu a zabili rodinu a Draha sa stretla s bohyňou Morenou. Slovania smerujú ku koncu 21. apríla 2021, 21:49

V našom príbehu hovoríme o Slovanoch, národe, ľuďoch, ktorým je veľmi blízka príroda. Dôležitou témou seriálu je boj medzi dvoma slovanskými osadami,“ vyjadrili sa autori projektu o Slovanoch.

Domov
Zdieľať
Diskusia