Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2019, 11:15
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Chorvátske Zrče je v plameňoch. Z festivalu Fresh Island museli evakuovať 10-tisíc ľudí vrátane Slovákov

ZAUJÍMAVOSTI CHORVÁTSKO POŽIAR
Uložiť Uložené

Medzi evakuovanými sú aj mnohí Slováci.

V obľúbenej dovolenkovej destinácii, v chorvátskom Zrče, kde sa každoročne konajú jedny z najväčších párty, vypukol túto noc mohutný požiar. Narušil hudobný festival Fresh Island, ktorý sa tam aktuálne konal a približne 10-tisíc návštevníkov, medzi ktorými boli podľa našich informácií aj mnohí Slováci, museli z miesta evakuovať.

O celom prípade informovala chorvátska televízia N1. Požiar mal údajne vypuknúť v borovicovom lese na chorvátskom ostrove Pag. Okrem spomínaného festivalu mal ohrozovať aj mnohé kluby a diskotéky neďaleko letoviska Novalja. Podľa všetkého nemal nikto utrpieť zranenia.

Hasičom sa ráno podarilo udržať plamene pod kontrolou. Ak si bol náhodou aj ty jedným z evakuovaných alebo máš bližšie informácie či fotky z miesta činu, rozhodne nám napíš na Facebook alebo na e-mail [email protected]. Článok budeme aktualizovať, ďalšie informácie ešte preverujeme.

Viac sa dozvieš v akutálnom rozhovore o požiari s Máriom Bihárym, ktorý je na Fresh Islande spoločne so Separom, Osťom a ďalšími kamarátmi: 

Odporúčané
„Jedenásti sme šli v taxíku uličkami v horiacom lese a dusili sme sa.“ Požiar na Fresh Islande opisuje organizátor Hip Hop Žije „Jedenásti sme šli v taxíku uličkami v horiacom lese a dusili sme sa.“ Požiar na Fresh Islande opisuje organizátor Hip Hop Žije 16. júla 2019, 13:41
Domov
Zdieľať
Diskusia