Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2019, 11:31
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Z bratislavského zlatníctva ukradli šperky za viac ako 50 000 €

ZAUJÍMAVOSTI KRÁDEŽ
Uložiť Uložené

Polícia pátra po dvoch mužoch, ktorí mali po krádeži šoférovať čierne BMW X 6 alebo X 5.

Dvojici mužov sa zo zlatníctva na Laurinskej ulici v Bratislave podarilo ukradnúť drahé prstene a retiazky zo zlata, ktorých hodnota bola vyčíslená na 51 230 €. Podľa záznamov z kamier, ktoré publikovala polícia na svojej facebookovej stránke, sa v zlatníctve prezentovali ako obyčajní zákazníci prezerajúci si tovar.

Ako sa im podarilo odpútať pozornosť pracovníčok a odísť s dvojicou prsteňov z bieleho zlata a dvojicou retiazok z bieleho a žltého zlata polícia zatiaľ neuviedla.

Odporúčané
5 policajtov sme sa spýtali, ako môžeš zakročiť, keď ťa niekto okradne. Ako zase dopadneš, keď budeš kradnúť v obchode? 5 policajtov sme sa spýtali, ako môžeš zakročiť, keď ťa niekto okradne. Ako zase dopadneš, keď budeš kradnúť v obchode? 5. mája 2019, 16:05

Kamerové záznamy poukazujú na to, že páchateľmi boli dvaja cudzinci tmavšej pleti. Tí sa po spáchaní trestného činu odviezli na čiernom BMW X 5 alebo X 6 s rumunskou poznávacou značkou. Ak by si vedel k prípadu poskytnúť akékoľvek ďalšie informácie, neváhaj volať na číslo 158. V nižšie priloženom odkaze nájdeš zábery na dvojicu mužov a taktiež zábery na ich automobil.

Domov
Zdieľať
Diskusia