Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júna 2019, 14:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bardejovčan spôsobil dopravnú nehodu a ušiel do krčmy. O hodinu zavolal políciu a nafúkal 3 promile

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Tento prvoplánový nápad mu, samozrejme, neprejde. Peter z Bardejova spôsobil dopravnú nehodu, pri ktorej sa vážne zranila 52-ročná žena a z miesta činu ušiel.

Polícia Slovenskej republiky dnes informuje o ďalšom skoro neuveriteľnom čine, ktorý sa odohral na východe našej krajiny. Keď obyvateľ Bardejova medzi okolitými dedinami predbiehal na mieste, kde to bolo zakázané, spôsobil dopravnú nehodu a z cesty okrem seba vytlačil aj vozidlo Škoda Octavia, pred ktoré sa chcel zaradiť.

To sa však prevrátilo na bok a vážne sa v ňom zranila 52-ročná spolujazdkyňa. Podľa polície utrpela viacero vážnych zranení a doba liečenia bude až tri mesiace.

Obzvlášť závažná je však arogancia, ktorú predviedol vinník nehody. Z miesta činu utiekol do krčmy, odkiaľ asi po hodine zavolal na operačné stredisko, aby sa k nehode prihlásil. Povedal, že je v pohostinstve, kde za ním okamžite prišla hliadka. Bardejovčan sa podrobil dychovej skúške a nafúkal až 3 promile

S veľkou pravdepodobnosťou chcel týmto spôsobom zakryť to, že pod vplyvom alkoholu sadol za volant. Už bol aj obvinený z prečinu ublíženia na zdraví spáchaného v súbehu s prečinom neposkytnutia pomoci, za čo môže dostať tri roky väzenia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia