Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2019, 16:50
Čas čítania 0:57
Adam Novosad

Vzťah Bradleyho Coopera a Iriny Shayk sa začal rúcať kvôli natáčaniu filmu Zrodila sa hviezda, tvrdí magazín People

ZAUJÍMAVOSTI BRADLEY COOPER
Uložiť Uložené

Magazín People informuje o zákulisí známeho vzťahu.

Bradley Cooper a Irina Shayk zvyčajne udržiavali svoj vzťah v súkromí. Skoro nikdy o ňom nerozprávali, nenašiel by si množstvo rozhovorov, kde by o sebe prezrádzali zaujímavosti zo súkromia. Hercovi a modelke nevadil ani 11-ročný vekový rozdiel a v roku 2017 sa im narodila dcéra, lenže vzťah napokon nevydržal natáčanie filmu Zrodila sa hviezda.

Magazín People informoval, že Bradley Cooper sa počas natáčania filmu Zrodila sa hviezda uzavrel do seba a emocionálne vzdialil od svojej partnerky. „Bradley bol dlhý čas emocionálne uzavretý počas natáčania filmu, obaja sa pokúšali vzťah zachrániť, ale už sa zmenil,“ cituje magazín zdroj zvnútra zábavného priemyslu, ktorý vraj má blízko k hercovi a modelke.


Krátko po skončení natáčania a propagácie filmu sa začal Bradley opätovne sústrediť na svoju rodinu, avšak situácia sa už zmenila natoľko výrazne, že si k sebe s Irinou nedokázali nájsť cestu. Herec sa vraj po odovzdávaní Oscarov venoval rodine, a najmä svojej dcére, každý deň.

Odporúčané
RECENZIA: Maestro. Natočil Bradley Cooper s Netflixom jeden z najlepších filmov roka? RECENZIA: Maestro. Natočil Bradley Cooper s Netflixom jeden z najlepších filmov roka? 22. decembra 2023, 14:00

Napriek tomu obaja žili úplne odlišné životy, pretože pracovné povinnosti Irinu a Bradleyho zvykli zaviesť do odlišných kútov sveta. „Keď bol v LA, ona bola preč, keď bola ona doma, preč bol zase on,“ cituje People odlišný zdroj a konštatuje, že takýmto štýlom zrejme vo vzťahu nevedeli pokračovať.

Zoznam najlepších filmov herca Bradley Cooper nájdeš v našej filmovej databáze.
Domov
Zdieľať
Diskusia