Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2019, 10:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Keď chceš prachy zarobiť, musíš ich utratiť. Yzomandias rapuje o Lui, Gucci, Fendi

HUDBA YZOMANDIAS
Uložiť Uložené

Sleduj najnovší Yzov vizuál, ktorý vznikol len pred pár dňami na hoteli po koncerte.

Yzomandias má za sebou vydanie mixtape projektu J. Eden 2, ktorý sa teší obrovskému úspechu. Za víkend zozbieral neuveriteľný milión streamov a na 32 trackoch v novom šate ukázal, že nová vlna rapu mu je veľmi blízka. My sme už stihli vydať aj recenziu, v krátkosti však platí, že Yzo konečne vrátil do Československa formát mixtape v správnom význame. 

Teraz sa fanúšikovia dočkali aj vizuálneho spracovania jednej z nových skladieb, konkrétne Lui, Gucci, Fendi, ktorú asi nie je potrebné viac opisovať. Yzo už tradične tému venoval drahým handrám a videoklip je reprezent záležitosťou na od Andreasa Gold

Ešte stále pokračuje KML tour a ty si máš možnosť na posledných zastávkach vychutnať show, v rámci ktorej na pódiu vystúpia všetci členovia Milion Plus. 

Odporúčané
Yzomandias k nám po rokoch vrátil pojem mixtape. J.Eden 2 dáva fresh zvuk starším veciam a prináša veľa nového (Recenzia) Yzomandias k nám po rokoch vrátil pojem mixtape. J.Eden 2 dáva fresh zvuk starším veciam a prináša veľa nového (Recenzia) 1. júna 2019, 14:13
Domov
Zdieľať
Diskusia