Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
27. mája 2019, 11:50
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

McDonald's uviedol nové ázijské burgre Kreveta-shi a Krava-shi

GASTRO
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Ochutnať kus Ázie budeš môcť najnovšie aj v McDonald's.

V slovenskom McDonald’s najnovšie nájdeš atmosféru ďalekej Ázie. Reťazec rýchleho občerstvenia si pre svojich zákazníkov pripravil novinky, aké tu vraj ešte neboli, a tak na sociálnych sieťach začal vo veľkom propagovať burgre Kreveta-shi a Krava-shi. Už z názvov zrejme chápeš, že v jednom z nich nájdeš hovädzie mäso doplnené krevetami, v tom druhom zase čisto hovädzie mäso.

Netreba sa však zľaknúť, keď ti burgre naservírujú, pretože Kreveta-shi z nich zaujme čiernou žemľou posypanou sezamom, Krava-shi burger bude biely a posypaný čiernym sezamom. Ako píše McDonald’s v príspevku na svojej facebookovej stránke, čierna a biela spolu majú dokonale ladiť ako Jing a Jang, takže sám uvidíš, či reťazec pripravil vyváženú chuť.

Ázijská ponuka nekončí len dvomi burgrami. Keby si nemal chuť na hovädzie mäso, môžeš si objednať Kurací-mo, čo je kurací burger s chilli-lemon omáčkou. A ak si prišiel len nájsť niečo malé pod zub, úsmev ti určite vyčaria krevety s koktailovou omáčkou, ktoré si vieš kúpiť ako snack, alebo Money Bags – zeleninové taštičky so sklenenými rezancami.

McDonald's uviedol nové ázijské burgre Kreveta-shi a Krava-shi
Zdroj: McDonald's
Domov
Zdieľať
Diskusia