Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2019, 13:28
Čas čítania 0:40
Richard Balog

V tomto jednospálňovom mezonete oproti legendárnej Miletičke zažiješ pravú Bratislavu

V tomto jednospálňovom mezonete oproti legendárnej Miletičke zažiješ pravú Bratislavu
Zdroj: Tomáš Manina
KULTÚRA
Uložiť Uložené

Bratislava odhaľuje ďalšie pôsobivé bývanie, ktoré dokonca môžeš okúsiť aj na vlastnej koži.

Naše hlavné mesto sa každým mesiacom rozrastá o množstvo zaujímavých nehnuteľností/budov, v ktorých nájdeme byty, o akých často len snívame. Na jeden taký sa dnes pozrieme, a to priamo oproti legendárnej tržnici na Miletičovej ulici. 

Bratislavský obvod číslo 2. patrí medzi vôbec najvyhľadávanejšie lokality a priamo úmerné tomu sú aj  novostavby, respektíve prestavby pôvodných budov. Projekt s názvom Miletičova 60 nie je výnimkou a ateliéru RULES Architekti sa tak naskytla príležitosť na ďalšiu vizuálnu realizáciu. 

Na vybláznenie im bolo poskytnuté mezonetové bývanie o výmere 55 metrov štvorcových, ktorého hlavnou dominantou je schodisko a rozsiahle presklenie.  Ako sa hovorí: „V jednoduchosti je krása“,  čoho sa naplno držali aj samotní tvorcovia a výsledkom je tak vzdušný interiér s minimalistickým dizajnom, ktorý je však dostatočne útulný a teplý. 

Autori: RULES, s.r.o.

Adresa: Miletičova 60, Bratislava - Ružinov 

Celková plocha: 55 metrov štvorcových 

Návrh & realizácia: 02.2016-03.2016 / 06.2017-02.2018 

V prípade, že vieš aj o iných architektonických / dizajnérskych štúdiách či ateliéroch z našich končín stojacích za pozornosť širšieho publika, tak neváhaj a pošli nám tip na e-mailovú adresu uvedenú v profile vyššie. Ďakujeme!

Späť
Zdieľať
Diskusia