Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. mája 2019, 22:39
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovenka si ako prvá DJka z našej krajiny zahrá na ikonickom Tomorrowlande

HUDBA SLOVENSKO TOMORROWLAND
Uložiť Uložené

Myma92 sa navždy zapíše do histórie.

Ak miluješ elektronickú hudbu, zrejme snívaš o návšteve festivalu Tomorrowland. Aj tento rok sa jeho klasická letná verzia uskutoční v Belgicku od 19. do 28. júla a nenájdeš na nej len svetovú špičku spomedzi hudobných producentov, ale v roku 2019 si tam budeš môcť vypočuť set prvej Slovenky.

Ako upozornila Ruka Hore, naša DJka Myma92 sa na festival Tomorrowland prebojovala ako interpret prostredníctvom súťaže The Sound of Tomorrow, kde sa spojili značky ako Pepsi MAX, Mixcloud a samozrejme Tomorrowland. Myma, ktorá žije v Londýne a venuje sa house music, musela zvládnuť 3 dni na Ibize medzi 10 finalistami a výkony jednotlivých súťažiacich hodnotil aj legendárny Fedde Le Grand, takže Myma očividne zabodovala.

Ako sa sama pochválila na Facebooku, vďaka výhre v súťaži bude prvou a zatiaľ jedinou Slovenkou hrajúcou na Tomorrowlande, a tak jej musíme s obrovskou radosťou zablahoželať. Myma pritom určite nepovedala vo svete elektronickej hudby posledné slovo, určite ju sleduj na Facebooku či Instagrame.

Domov
Zdieľať
Diskusia