Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2019, 23:04
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Nový únik zo sveta GTA VI hovorí o mape s dvomi mestami a vidiekom. Hra príde až po začatí predaja Playstation 5

TECH HRY
Uložiť Uložené

Vývojári na hre pracujú údajne od roku 2016.

Aj napriek tomu, že posledná hra herného štúdia Rockstar Red Dead Redemption 2 je už von, hráči stále nevedia nič v súvislosti so šiestym pokračovaním Grand Theft Auto. Ako to už, našťastie, býva zvykom, o predpokladanom novom hite unikajú neoverené informácie.

Na svetlo sveta sa predral nový leak, ktorý nám poodhaľuje čo-to o novej časti už legendárnej série GTA. Leakerov post už bol zmazaný a údajne sa o to postaralo práve štúdio Rockstar. Včas si informácie všimol web wccftech a komentár si uložil.

Nový únik zo sveta GTA VI hovorí o mape s dvomi mestami a vidiekom. Hra príde až po začatí predaja Playstation 5
Zdroj: Rockstar Games
 

So svojim hrdinom by sme sa mali ocitnúť v meste Liberty City v role bezvýznamného kriminálnika. Následne by nás mal dej zaviesť do väčšieho Vice City, kde sa pripojíme ku gangu. Mestá má rozdeľovať a zároveň prepájať vidiek nazvaný Blain County. Po vzore Red Dead Redemption 2 budú v novej časti série vyšperkované aj dialógy hlavnej postavy s cudzincami.

Ani samotný leaker však netuší, kedy Rockstar plánuje hru vydať. Je si však istý tým, že to nebude skôr, ako bude vonku nová generácia konzol Playstation a Xbox. Aktuálna generácia by totiž nemala dosť pamäte na to, aby z nej hráči mali plnohodnotný pôžitok. Zároveň by mal nový diel obsahovať kvalitný multiplayer, štúdio na tom vraj úzko spolupracuje s Microsoftom a so Sony.

Domov
Zdieľať
Diskusia