Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. apríla 2019, 16:40
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nahé ženy aj muži si za upratovanie účtujú až 90 € za hodinu. Mladá podnikateľka objavila dieru na trhu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Zaujímavý podnikateľský projekt, ktorý sa v Škótsku uchytil.

Ak sa sa na Facebooku pohybuješ v rôznych skupinách ako susedské burzy, určite si už zazrel inzeráty, pomocou ktorých ľudia hľadajú ľudí na upratovanie svojich príbytkov. Niektorí Slováci, najmä v hlavnom meste, radšej zaplatia nejakej študentke či študentovi, aby im za pár eur na hodinu upratali byt, ale Victoria Murphy zo Škótska posunula svoju upratovací biznis Glimmer o úroveň vyššie.

Začala ponúkať nahé upratovanie, čo vyzerá presne tak, ako to znie. Najskôr si biznis vyskúšala sama, aby potom vedela, čo bude čakať ľudí, ktorých začne zamestnávať. Záujemcovia o nahé upratovanie sa len tak hrnuli na strane potenciálnych zamestnancov aj na strane zákazníkov. Vďaka tomu dnes pre Victoriu pracuje 15 upratovačov, medzi ktorými nájdeš 12 žien a 3 mužov, upozornil Daily Mail. Na svoje si preto prídu všetci zákazníci.

Za hodinu upratovania si vypýtajú od 60 do 90 €. Výška mzdy záleží na tom, či zamestnanci upratujú len v spodnej bielizni, hore bez alebo úplne nahí. Za nahé upratovanie zaplatíš najvyššiu tarifu 90 € a samozrejme ide len o upratovanie, služba nezahŕňa akékoľvek dotyky sexuálnej nátury. Svojho preferovaného upratovača si môžeš vybrať online na stránke Glimmer, takže nezostaneš sklamaný.

V súčasnosti si nahé upratovanie pravidelne objednáva viac ako 20 zákazníkov a Victoria predpokladá, že trend nárastu záujemcov bude len pokračovať. Keď sa jej podarí expandovať v Škótsku, plánuje sa rozšíriť po celom Spojenom kráľovstve.

Keď sme zašli priamo na stránku Glimmeru, našli sme tam zoznam upratovačov. Na fotkách nie sú zachytené tváre pracovníkov, máš pred sebou iba prehľad tiel. Objednať si môžeš upratovačky po štyridsiatke ako Summer či Beth, ale aj mladšie ročníky. Najmladšími pracovníčkami sú Andi a Effie, ktoré majú po dvadsiatke a v popise o sebe majú uvedené, že sú profesionálky, sexy a pozitívne.

Na druhej strane, ak máš záujem o mužských upratovačov, na výber sú Kareem, Henry a Alex. Všetci traja majú len po dvadsiatke, pretože starším pánov sa zrejme nahým upratovať nechce, a vedeli by ti pomôcť v domácnosti aj s výmenou žiarovky, nielen upratovaním. Je už len na tebe, koho si v prípade, že žiješ v Škótsku vyberieš.

Domov
Zdieľať
Diskusia