Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2019, 23:49
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Obávaný drogový barón El Chapo štartuje vlastnú značku oblečenia. Ani väzenie mu nebráni v novom biznise

ZAUJÍMAVOSTI DROGY EL CHAPO
Uložiť Uložené

Zločinecký Mexičan začína nový biznis spoza väzenských mreží.

Tvorenie nových módnych kúskov je dnes dostupné naozaj širokej škále ľudí. Nikdy nebolo ľahšie preraziť ako dnes, čo však dáva príležitosť aj skutočne bizarným módnym prípadom. Ikonický mexický šéf drogového kartelu Sinaloa, El Chapo, je presne takým. Aktuálne sa síce nachádza vo väzení, no to mu nebráni začať jeho vlastnú líniu oblečenia.

El Chapo, vlastným menom Joaquín Guzmán, za mrežami nestráca čas a v spolupráci so svojou rodinou už rozbehol vlastnú firmu, El Chapo Guzman: GJL a nové módne kúsky má vyprodukovať už toto leto.

Obávaný drogový barón El Chapo štartuje vlastnú značku oblečenia. Ani väzenie mu nebráni v novom biznise
Zdroj: Immigration and Customs Enforcement

Jeho manželka Coronel tvrdí, že na línii oblečenia s El Chapom pracujú už niekoľko rokov a ide o ich odveký sen. El Chapovi napadol ako riešenie pre situáciu, kedy o svoje peniaze príde kvôli odhaleniu všetkých aktivít jeho kartelu a chcel takto rozšíriť svoj legitímny biznis.

Zatiaľ vôbec nie je jasné, na aký druh oblečenia sa bude značka obávaného drogového baróna sústreďovať, no vieme, že prídu aj s jeho podpisom v rámci loga a zrejme nebudú lacné. Ani cent z projektu však nemá ísť jemu, čo môže byť len zásterka.

Domov
Zdieľať
Diskusia