Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2019, 12:30
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Biebera nazval kusom h*vna, šteniatka neje ani nezabíja. 20 zaujímavostí o Marilynovi Mansonovi, ktoré si (možno) nevedel

Biebera nazval kusom h*vna, šteniatka neje ani nezabíja. 20 zaujímavostí o Marilynovi Mansonovi, ktoré si (možno) nevedel
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/30/Marilyn_Manson_Live_in_Roma_25_july_2017-_44.jpg" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">wikimedia.org</a>
HUDBA MARILYN MANSON
Uložiť Uložené

Spevák, ktorý bezpochyby patrí medzi tie najkontroverznejšie hudobné osobnosti.

Marilyn Manson je skutočne záhadná postava vo svete hudby. Narodil sa 5. januára 1969 v Ohiu, USA. Okrem toho, že je úspešný spevák a hudobník, venuje sa aj herectvu a umeniu. Známy je svojou kontroverznosťou, špecifickou šou a netradičným hudobným štýlom, vďaka čomu si získal milióny fanúšikov po celom svete.

Odporúčané
Je bisexuálka a pri tvorbe piesní fajčí trávu. 20 zaujímavostí o Lady Gaga, ktoré si (možno) nevedel Je bisexuálka a pri tvorbe piesní fajčí trávu. 20 zaujímavostí o Lady Gaga, ktoré si (možno) nevedel 28. februára 2019, 11:05

Prvý komerčne úspešný album vydal so svojou kapelou v roku 1996 s názvom Antichrist Superstar. V USA album spôsobil rozruch. Postupne začal spolupracovať s takými menami, ako sú napríklad DMX, Gucci Mane či Eminem. Dnes je z neho ikona, ktorá vypredáva koncerty po celom svete.

Spísali sme pre teba dvadsať zaujímavostí, ktoré by si mal o Marilynovi Mansonovi vedieť.

  • Asi ti je jasné, že Marilyn Manson je pseudonym. Jeho skutočné meno je Brian Hugh Warner.
  • Možno o tom nevieš, ale Marilyn Manson nie je len Warnerov pseudonym, ale aj názov kapely. Vznikli v roku 1989 a najskôr mali názov Marilyn Manson & the Spooky Kids. O tri roky neskôr, v roku 1992, sa premenovali Marilyn Manson.
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Marilyn Manson (@marilynmanson),

  • Ako vznikla prezývka a názov kapely Marilyn Manson? Spojením krstného mena americkej filmovej hviezdy Marilyn Monroe a masového vraha Charlesa Mansona. Ich názov demonštruje prelínanie symbolov absolútnej krásy a škaredosti.
  • Marilyn Manson mal menší spor s Justinom Bieberom. Mladý spevák nosil na koncerte tričko s jeho podobizňou a údajne mu povedal, že vďaka tomu ho opäť dostal na výslnie. Je skutočne len kus hov*a, keď má tú drzosť povedať niečo také,“ vyjadril sa Manson. Ako odplatu si obliekol tričko s podobizňou Biebera a odfotil sa.
  • Okrem spievania sa venuje aj herectvu. Mohli sme ho vidieť napríklad v Eastbound & Down, Californication či Sons Of Anarchy.
  • Manson túžil po sláve a bol zrejme ochotný urobiť čokoľvek. Pravým príkladom môže byť poslanie svojich nahých fotiek do novín. Fotky boli publikované až o 5 rokov neskôr v gay časopise Honcho, keď bol už slávny. Vydavatelia mu chceli spraviť radosť na jeho narodeniny.
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Marilyn Manson (@marilynmanson),

Domov
Zdieľať
Diskusia