Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2019, 9:59
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Poliak z nehody, pri ktorej zomrel nevinný otec rodiny, je znovu na slobode. Zaplatil kauciu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Nehoda na Orave dlho rezonovala našou spoločnosťou.

Minulý rok v septembri sa pomaly končilo leto, počasie prialo prechádzkam po lese, piknikom či výletom s rodinou v aute. Skupina poľských cestných pirátov na drahých autách však mala rozdielne plány. Na Orave si z bežnej cestnej komunikácie urobili vlastnú pretekársku dráhu, na čo životom tragicky doplatil 57-ročný otec rodiny.

Luxusné Porsche sa vyrútilo do protismeru spoločne so žltým Ferrari. Vodič žltého auta sa stihol Fabii vyhnúť, Porsche už kvôli svojej divokej jazde nemalo na uhýbací manéver priestor ani čas.

Vpálilo priamo do Fabie a zabilo v nej vodiča z Dolného Kubína. Policajti okamžite začali prípad vyšetrovať, vytvoril sa veľký mediálny tlak na to, aby boli páchatelia za smrť nevinného muža potrestaní, ale Slovensko prekvapil aktuálny vývoj prípadu.

Ako informovali Aktuality.sk, jeden z Poliakov Adam Sz., ktorí sa na ceste pretekali, požiadal o prepustenie z väzby na slobodu a súd v Žiline mu vyhovel. Poliak za svoju slobodu zaplatil peňažnú záruku vo výške 20-tisíc eur, čo je vlastne kaucia, a na nohu mu pripevnili monitorovací náramok, aby mal súd prehľad o tom, kde sa pohybuje. Zároveň nemôže opustiť Žilinský kraj, čo súdu oficiálne prisľúbil, že neurobí.

Domov
Zdieľať
Diskusia