Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. marca 2019, 14:42
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Eleven si v debutovom traileri 3. série Stranger Things užíva letnú zábavu a čelí hrôzam zo sveta Upside Down

Eleven si v debutovom traileri 3. série Stranger Things užíva letnú zábavu a čelí hrôzam zo sveta Upside Down
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Netflix konečne zverejnil plnohodnotnú ukážku z nadchádzajúcej série hitu Stranger Things.

Poznali sme dátum premiéry, dostali sme plagát a videli sme aj nejaké tie obrázky či krátke útržky so zábermi. Dnes sa nám však očakávaná 3. séria Stranger Things konečne odhalila prostredníctvom prvého plnohodnotného traileru. A že sa opäť raz dočkáme skvelej dynamiky medzi postavami, hororovej osemdesiatkovej atmosféry aj mnohých audiovizuálnych odkazov na slávne (nielen) filmové diela, o tom sa teraz môžeš presvedčiť na vlastné oči.

Nadchádzajúca tretia séria Stranger Things bude pozostávať z 8 epizód a podľa vyššie priloženej ukážky sa zdá, že sa jej príbeh bude odohrávať počas letných prázdnin v roku 1985. Zábava a blbnutie s kamošmi však skončí, keď sa na scéne objaví ďalšie desivé monštrum, ktoré pôjde našim hlavným hrdinom po krku. Hrôzy zo sveta Upside Down tak ešte rozhodne nepovedali posledné slovo.

Aj napriek tomu je ale jasné, že nám 3. séria ponúkne aj mnoho veselých a vtipných momentov. Trailer vyzerá aj znie skvele a my sa už nevieme dočkať toho, čo všetko si pre nás tvorcovia prichystali. O réžiu jednotlivých epizód sa opäť postarali bratia Matt a Ross Dufferovci spoločne so Shawnom Levym, ktorý režijne zastrešil dve časti. 

Odporúčané
Takto spievajú Vecna, Steve, Robin či Mike. Z ich vlastných skladieb ti padne sánka Takto spievajú Vecna, Steve, Robin či Mike. Z ich vlastných skladieb ti padne sánka 7. júla 2022, 16:30

Okrem starých známych, ako Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Cara Buono, Noah Schnapp, Sadie Sink, Joe Keery či Dacre Montgomery sa ukážu aj Cary Elwes, Jake Busey a Francesca Reale. Všetky epizódy 3. série budú na Netflixe sprístupnené 4. júla (červenec) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia