Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
19. marca 2019, 14:16
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Ralph Fiennes si chce vo Fantastických zveroch znova zahrať Voldemorta

Ralph Fiennes si chce vo Fantastických zveroch znova zahrať Voldemorta
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Herec Ralph Fiennes prezradil, že k tejto postave cíti akúsi náklonnosť a rád by si ju zahral znova.

Temného čarodejníka menom Voldemort určite nemusíme nijako bližšie predstavovať. S touto postavou sú filmoví fanúšikovia oboznámení už od prvého dielu slávnej série Harry Potter, aj keď ľudskú podobu nabrala až na konci štvrtého dielu s podtitulom Ohnivá čaša. Odvtedy však už Voldemorta nestvárňoval nik iný, než skvelý Ralph Fiennes.

A hoci sú časy Harryho Pottera už dávno za nami a opraty nad čarodejníckym svetom prebrali Fantastické zvery, herec sa v nedávnom rozhovore pre magazín The Express vyjadril, že by si úlohu Voldemorta ešte niekedy veľmi rád zopakoval:

Nuž, na návrat existuje viacero variantov, no nie? Ako napríklad Fantastické zvery a podobne. Cítim k Voldemortovi akúsi náklonnosť, takže ak by bol k dispozícii svet, v ktorom by sa táto postava mohla vrátiť, urobil by som všetko preto, aby som si mohol Voldemorta opäť zahrať.

Predstaviteľ Voldemorta by si úlohu temného čarodejníka veľmi rád zopakoval
Predstaviteľ Voldemorta by si úlohu temného čarodejníka veľmi rád zopakoval Zdroj: Warner Bros.

Fantastické zvery majú za sebou momentálne dva filmy, ktoré však ani zďaleka nedosahujú kvalít série Harryho Pottera. Navyše, Grindelwaldove zločiny sa odohrávali iba rok po narodení Toma Riddla. Aby sa teda mohol v týchto snímkach objaviť už ako Voldemort, musel by sa príbeh posunúť o mnoho rokov dopredu. A v tom je ďalší problém.

Ako totiž autorka kníh J. K. Rowling dávnejšie prezradila, séria Fantastických zverov by mala vyvrcholiť druhou svetovou vojnou, počas ktorej bude ale Tom Riddle stále tínedžerom, čo potenciálnu účasť Fiennesa v úlohe Voldemorta značne komplikuje. Možno sa však nájde nejaká iná cesta, vďaka ktorej by sme mohli tohto temného čarodejníka znova vidieť na veľkom plátne.

Anketa:
Chcel by si vidieť Voldemorta vo Fantastických zveroch alebo nejakej iné čarodejníckej sérii?
Jasné, je to skvelá postava
Nie, radšej niekoho iného
Jasné, je to skvelá postava
94 %
1539 Hlasov
Nie, radšej niekoho iného
6 %
97 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia