Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. marca 2019, 17:27
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

V živom vysielaní niekto so zbraňou prepadol známeho hostiteľa podcastu. Chcel od neho všetky peniaze

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Privolaná polícia potvrdila, že zasahovala pri pokuse o prepadnutie.

Meno Adam Grandmaison ti možno veľa nehovorí. Napriek tomu patrí vďaka svojmu podcastu No Jumper medzi prominentné osobnosti vo svete hip-hopu, keďže si do štúdia pozýva raperov a svojou troškou prispel k začiatkom kariéry mien ako Lil Yachty či XXXTentacion.

Na internete vystupuje pod prezývkou Adam22. Ako píše VICE, pred pár hodinami zažil jednu z najstrašidelnejších situácií svojho života, keď mu do štúdia počas nahrávania vtrhol neznámy chlapík so zbraňou a pokúsil sa ho prepadnúť.


Ľudia na Twitteri najskôr konštatovali, že určite nejde o skutočné prepadnutie, ale len o marketingový spôsob, ako vyvolať škandál a dostať sa do médií, lenže onedlho sa na Twitteri objavila fotografia zasahujúcich policajtov. Keemstar zo známeho kanálu Drama Alert zase zdieľal video, na ktorom údajný zlodej leží na podlahe.


Na streame sa pritom neobjavila tvár zlodeja, len časť tela a najmä ruka so zbraňou. Adam22 zareagoval na kritickú situáciu zvláštne, keď sa najskôr preľakol a potom sa snažil zbraň odsunúť preč. Medzitým sa uchechtol a zrejme nevedel, čo má robiť. Chlapík kričal, že chce všetky peniaze, ktoré mal šéf podcastu pri sebe.

Za kamerou už zlodeja niekto spacifikoval a privolaní policajti médiám neskôr potvrdili, že naozaj zasahovali v štúdiu v Los Angeles kvôli lúpeži. Vyvrátili tak pochybnosti o narafičenej marketingovej stratégii. 


Domov
Zdieľať
Diskusia