Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. marca 2019, 13:49
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Cristianovi Ronaldovi hrozí dištanc vo štvrťfinále Ligy majstrov. Môže doplatiť na provokatívnu oslavu

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Portugalský hráč môže doplatiť na svoju

Portugalský útočník Cristiano Ronaldo zrejme doplatí na svoje správanie po tom, čo hetrikom vyradil Atlético Madrid z Ligy majstrov. V prvom zápase osemfinále vyhrali Španieli a tréner Diego Simeone triumf oslavoval poriadnou oslavou, keď naznačil, aké má „gule“. V pozápasovom rozhovore vysvetlil, že na takéto víťazstvo klub potrebuje práve „gule“, a tak vyprovokoval Cristiana Ronalda.


Ten už pred odvetou sľuboval comeback, čo sa napokon naplnilo. Ronaldo sa nechal na konci zápasu uniesť a viackrát urobil gesto, ktorým si ukazoval práve na oblasť genitálií a sparodoval Diega Simeoneho. Krátko po konci súboja sa objavili špekulácie, či proti nemu UEFA nezačne za nevhodné správanie vyšetrovanie, keďže Simeone za svoje gesto dostal pokutu 20-tisíc eur. Tieto predpovede sa naplnili.

UEFA vyhlásila, že za takéto neprípustné správanie sa bude musieť Cristiano Ronaldo zúčastniť na vypočutí vo štvrtok 21. marca. Výsledkom vyšetrovanie pritom nemusí byť len pokuta, ale vo vzduchu visí aj potenciálny zákaz štartu v prvom štvrťfinálovom zápase proti Ajaxu. Nevedno, ako nakoniec vypočutie dopadne, ale Ronaldo by mohol Juventusu citeľne chýbať.

Domov
Zdieľať
Diskusia