Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2019, 21:53
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Vyprevadil Ajax španielsky Real Madrid z Ligy majstrov už v prvom polčase? Holanďania možno veľkoklub zarezali rýchlymi gólmi

ŠPORT REAL MADRID
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Futbalisti Ajaxu vybehli na trávnik s obrovskou motiváciou.

Real Madrid zažil za uplynulý týždeň dve potupné prehry od najväčšieho rivala FC Barcelona a ani v Lige majstrov ho nečakal ľahký súper. Holandský Ajax Amsterdam hral v prvom zápase osemfinále proti madridskému celku na vysokej úrovni, Real podľa mnohých fanúšikov zvíťazil so šťastím a o všetkom sa malo rozhodnúť až na Santiago Bernabeu. 

Ajax vybehol do zápasu s obrovským nasadením, čo sa vyplatilo hneď v 7. minúte. Po spätnej prihrávke parádne namieril Hakim Ziyech a otváral skóre zápasu. Stav dvojzápasu bol v tej chvíli 2:2, avšak Real stále postupoval, pretože na ihrisku súpera dokázal streliť dva góly. Situácia sa však onedlho zmenila. 

Ofenzíva Ajaxu predvádzala parádny výkon, na jej čele sa striedali Tadić, Neres aj strelec Ziyech a spolupráca sa vyplatila. Po parádnej akcii Tadića, keď si vychutnal niekoľkých hráčov Realu a pridal aj efektnú otočku na štýl Zidanea, prihral priamo pred bránu odkrytému Neresovi a ten si už madridského brankára vychutnal gólom na 0:2.

Ziyech 0:1

Neres 0:2

Domov
Zdieľať
Diskusia