Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2019, 9:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Všetci sme ľudia, či si biely alebo čierny. P.A.T. sa cíti ako DiCaprio, avizuje album Revenant novým klipom

HUDBA POULIČNÝ AUTOR TÓNOV
Uložiť Uložené

Pouličný autor tónov má v pláne vydať v máji tretí sólový album, ktorý bude pravdepodobne o niečo agresívnejší ako jeho predošlé projekty.

Pouličný autor tónov je aktuálne pravdepodobne najaktívnejším slovenským raperom, ak berieme do úvahy frekvenciu vydávania nových singlov a vizuálov. Od vydania druhého sóla s názvom Franto sa stále venuje tvorbe a fanúšikov zásobuje materiálom, ktorý aktuálne vzniká v štúdiu. 

Už dlhšie avizuje, že sa majú pripraviť na niečo nové a dnes sa dozvedáme, že v skutočnosti pôjde o ďalší sólový projekt. Aj ten uzrie svetlo sveta pod vydavateľstvom Pozor Records a podľa doterajších informácií by malo ísť o značne útočnejší projekt, na ktorom bude chcieť P.A.T. viacerým kolegom a pochybovačom dokázať svoju pozíciu. 

Franto sa v tomto prípade inšpiroval DiCapriovým filmom Revenant a tento titul použil aj ako názov tretieho sóla. Budeme teda zvedaví, čo si pre nás pripraví, no dnes zároveň vydáva novinku Ty a ja. Ide o motivačnú záležitosť pre všetkých, ktorí to v živote nemajú ľahké.

Domov
Zdieľať
Diskusia