Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2019, 15:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Beyoncé a Jay-Z sa postarali o svetový rekord v návštevnosti parížského Louvre

HUDBA BEYONCÉ
Uložiť Uložené

Oproti minulému roku navštívilo slávne múzeum o neuveriteľných 25 % ľudí viac.

Na svete je presne jeden manželský pár, ktorý má dostatočný hudobný kredit na to, aby mohol natočiť videoklip v slávom parížskom múzeu Louvre. Stalo sa tak ešte v polovici roka 2018, kedy uzrel svetlo sveta track Apeshit od dvojice Beyoncé a Jay-Z, ktorí si ako duo hovoria The Carters a pod týmto titulom nám doručili aj skvelý album Everything Is Love. 

Podľa očakávaní sa nová tvorba celebritného manželského páru tešila obrovským číslam, no tie suverénne najzaujímavejšie prichádzajú teraz priamo z Francúzska. Dozvedáme sa totiž, že práve vďaka videoklipu zaznamenal Louvre svetový rekord v návštevnosti, ktorý podľa dostupných zdrojov zatiaľ žiadne iné múzeum na planéte nedosiahlo.

V roku 2018 ho navštívilo neuveriteľných 10,2 milióna ľudí, čo je o približne 25 % viac ako v predošlom roku. Múzeum po vydaní klipu zaviedlo špeciálnu 90-minútovú prehliadku mapujúcu práve miesta, ktoré sa objavili aj na záberoch v sprievode hudby a teraz sa dozvedáme, že práve tento ťah sa veľmi vyplatil. 

Domov
Zdieľať
Diskusia