Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2018 o 15:25
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Ben Affleck a Oscar Isaac so svojím tímom okradnú nebezpečného narkobaróna, ktorý im pôjde po krku

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Priprav sa na poriadne herecké obsadenie.

Netflix už dávno nie je žiadnym neznámym zelenáčom, a preto si napríklad do svojich projektov môže dovoliť obsadiť známych hereckých predstaviteľov.

V prípade akčnej kriminálky Triple Frontier možno počítať s Charliem Hunnamom (King Arthur: Legend of the Sword), Benom Affleckom (Argo, The Town, Batman vs. Superman), Pedrom Pascalom (Game of Thrones, Narcos), Oscarom Isaacom (Ex Machina, nová trilógia Star Wars), Garrettom Hedlundom (Tron: Legacy, Mudbound) a ďalšími.

Menovaní muži by sa v pripravovanej snímke mali postarať o množstvo nebezpečnej akcie, v ktorej pôjde každému jednému z nich o život. Spoločne totiž vytvoria jednotku, ktorá sa pokúsi okradnúť Gabriela Martina Lorea (Reynaldo Gallegos), jedného z najväčších narkobarónov v Južnej Amerike.

Keďže ide o úplne prvý trailer, samozrejme sme od neho ani nečakali, že by na nás ihneď vyskočil so svojou plnou silou. Napriek tomu ale predostrel základ dejovej línie a odhalil malú časť akcie, ktorá bude určite tvoriť značnú časť filmu. Námet síce nepôsobí obzvlášť originálne, ale už len kvôli menovaným hviezdam dáme Triple Frontier rozhodne šancu.

Film režíroval Američan J. C. Chandor, ktorý sa dlhodobo venoval nakrúcaniu reklám a v roku 2011 debutoval s celovečernou snímkou Margin Call, kde sa v hlavných rolách objavili Kevin Spacey a Zachary Quinto. 

Ďalej sme od neho mohli vidieť dobrodružnú drámu All Is Lost (2013) s Robertom Redfordom a kriminálnu drámu A Most Violent Year (2013) s Oscarom Isaacom. Na scenári Triple Frontier okrem J. C. Chandora pracoval aj Mark Boal (Detroit, Zero Dark Thirty) a premiéry na Netflixe a vo vybraných kinách sa dočkáme v marci (březen) 2019. Čo vravíš na prvý trailer?

Domov
Zdieľať
Diskusia