Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2018, 16:37
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Versace navrhlo tenisky, ktoré kopírujú vzhľad ikonických Apple sneakers z roku 1986

MÓDA APPLE NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK RETRO VERSACE
Uložiť Uložené

Ikonické jabĺčkové tenisky budú mať svojho luxusného dvojníka.

Odkedy bol Salehe Bembury vymenovaný za hlavného dizajnéra tenisiek talianskeho luxusného módneho domu Versace, ich siluety a jednotlivé modely prešli badateľnou zmenou. Dá sa povedať, že obuv luxusnej značky zažíva jedno z najúspešnejších období.

Bembury sa dokonca najnovšie rozhodol urobiť opäť ďalší rozruch vo svete sneakers. Nechal sa inšpirovať od kalifornského jabĺčka a navrhol tak tenisky, ktoré majú imitovať ikonický vzhľad Apple Computers Sneakers. Namiesto jabĺčka je však na jazyku dúhový znak medúzy a na boku nápis Versace.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Salehe Bembury (@salehebembury),

Tie od Apple vyšli ešte v roku 1986, konkrétne rok po tom, čo spoločnosť vyhodila Steve Jobsa. Vedenie spoločnosti sa totiž rozhodlo, že okrem primárnej technologickej činnosti sa vydá aj cestou výroby športového oblečenia. Tenisky svojím vzhľadom pripomínali najmä siluetu vtedy veľmi moderných Reebok Classic či taktiež tradičných modelov od New Balance.

Odporúčané
TOP 10 tenisiek s metalickými prvkami, ktoré sú horúcim hitom. Siahni po modeloch New Balance, Asics alebo Golden Goose TOP 10 tenisiek s metalickými prvkami, ktoré sú horúcim hitom. Siahni po modeloch New Balance, Asics alebo Golden Goose 24. apríla 2024, 15:30

Na podrážke sa nachádzal aj vzduchový vankúšik, ktorým sa zas inšpirovali od kultových Air Maxov od Nike. Táto obuv však nikdy nebola určená na masový predaj, ale iba pre zamestnancov Apple. Tenisky sa ihneď stali celosvetovo známymi a od tej doby už boli predmetom mnohých dražieb. Sumy sa ale vždy pohybovali v astronomických čiastkach.

V súčasnosti nie je presne známe, kedy budú nové sneakers od Versace v predaji, koľko budú stáť či ani to, v akom množstve budú k dispozícii. Pravdepodobne však pôjde o limitovanú edíciu s nie veľmi dostupnou cenovkou.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Кроссовки ¦ Sneakers (@4street_ua),

Domov
Zdieľať
Diskusia