Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2018, 23:21
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Lady Gaga a Bradley Cooper si získajú vaše srdce v nádhernej skladbe pre film Zrodila sa hviezda. Zabojuje o Oscarov?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

A Star is Born vyzerá jednoducho vynikajúco.

Režijný debut Bradleyho Coopera môže byť jednou z 10 najväčších filmových udalostí tohtoročného Hollywoodskeho zápolenia. Snáď hovorím za celú redakciu, keď prehlásim, že to vyzerá jednoducho vynikajúco a že sa na spevavú drámu nesmierne tešíme.

Cooper sa kvôli nej učil spievať a spoločne s Gagou nahrali celý originálny soundtrack. Časť z neho zaznela už v skvelom prvom traileri, no a dnes ju tu máme v celej svojej kráse. Sprevádzajú ju pritom aj doteraz nevidené zábery. 

Aj preto sme sa rozhodli dať tomuto počinu znova priestor. Premiéruje totiž už 4. októbra a my veríme, že nepôjde o sklamanie. Gaga a Cooper už majú naše srdcia, ostáva už len získať naše filmárske mozgy. Aj keď... v tomto prípade sa asi skutočne bude hrať na srdiečko. 

Nižšie sa môžete pozrieť na výrobu filmu a jeho ďalšie aspekty vo videu zo zákulisia doplneného o rozhovory s hlavnými hercami. A nezabúdajte, prvé ohlasy boli nadmieru pozitívne.

Okrem Coopera a Gagy uvidíme aj hercov, ako: Andrew Dice Clay, Dave Chappelle či Sam Elliott. Texty piesní napísala Gaga spoločne s Cooperom a umelcami vrátane Lukasa Nelsona, Jasona Isbella a Marka Ronsona. Zdá sa, že tu máme ďalšieho oscarového adepta.

Premiéry A Star is Born/Zrodila sa hviezda sa dočkáme 4. októbra. Nemôžeme sa dočkať, až budeme sedieť v kinách. Ďalšie zábery nájdete tu.

PS: Cooper chcel pôvodne obsadiť Beyoncé, ale tá otehotnela, natáčanie sa odložilo a rejžo si nakoniec vybral Gagu. 

Lady Gaga a Bradley Cooper si získajú vaše srdce v nádhernej skladbe pre film Zrodila sa hviezda. Zabojuje o Oscarov?
Domov
Zdieľať
Diskusia