Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2018, 20:25
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kanye West priznal, že cení Tekashiho 6ix9ine. Sú vraj rovnakí a spája ich kontroverzia

HUDBA 6IX9INE KANYE WEST
Uložiť Uložené

Zatiaľ čo Eminem rozdáva kritiku, Ye rozdáva lásku. Vysvetľuje, prečo môže mať rád Drakea a Pusha T-ho zároveň a prezrádza veľa zaujímavostí.

Konečne to v rapovom žánri poriadne žije nielen doma, ale aj v zahraničí. Relatívne dlho bolo až podozrivo hrobové ticho, ktoré v tomto roku prelomilo viacero veľkých mien, pričom snáď stačí menovať beef Drakea s Pushom, Tekashiho výstrely na všetky strany, Nickine odkazy Travisovi a aktuálny Eminemov album, ktorý snáď ešte zamieša karty. 

Pomedzi toľkú kritiku a nenávisť sú preto pozitívne vyjadrenia skôr vzácnosťou a ty už dobre z nadpisu vieš, že tu máme jedno skutočne zásadné. Pred niekoľkými dňami navštívil Kanye West kvôli rozhovoru pre jedno chicagské rádio, kde sa okrem veľa iného rozrozprával aj o aktuálnych vzťahoch s kolegami a prezradil tiež zopár mien, ktoré cení.

Pravdepodobne najviac prekvapí menovanie dvojice Lil Pump a Tekashi 6ix9ine, pričom o druhom menovanom sa Kanye vyjadril ako o človeku, ktorý mu je podobný. Nepozastavuje sa ani nad jeho kontroverziou a vlastne sa v ňom aj dosť vidí.

Následne ešte pridal, že má veľmi rád aj Drakea a zároveň Pusha T-ho a ľudia musia pochopiť, že sú všetci na jednej lodi. Nižšie nájdeš vystrihnutú časť o 6ix9ine a pre celý hodinový rozhovor klikaj sem

Domov
Zdieľať
Diskusia