Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2018, 15:37
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Dospelí členovia Losers' Club sa opäť vydávajú bojovať s Pennywiseom. Užite si množstvo fotiek z natáčania It 2!

FILMY A SERIÁLY IT 2
Uložiť Uložené

It: Chapter 2 sa už pilne nakrúca!

Členovia Losers' Club sa vracajú do mestečka Derry! Pokračovanie úspešného hororu It sa už nakrúca a pri tejto príležitosti si ukážeme niekoľko fotiek a videí zo zákulisia.

Na nich môžeme vidieť starých známych opäť pohromade. Objavia sa aj obe predstaviteľky Beverly, ktoré si natáčanie evidentne užívajú.

Dospelé verzie detských hrdinov z prvého dielu si zahrajú James McAvoy (Bill), Jessica Chastain (Beverly), Jay Ryan (Ben), Bill Hader (Richie), Isaiah Mustafa (Mike), James Ransone (Eddie) a Andy Bean (Stanley).

V príbehu sa posunieme o 27 rokov neskôr, kedy sa v Derry opäť preberá zlo v podobe klauna Pennywisea (Bill Skarsgård). Ako iste viete, členovia Losers' Club na konci jednotky prisahali, že ak sa Pennywise vráti, vrátia sa aj oni a záhadné monštrum navždy zničia.

Odporúčané
It 2 vládne kinám po celom svete. Rekordy prvého dielu však určite neprekoná (Box Office) It 2 vládne kinám po celom svete. Rekordy prvého dielu však určite neprekoná (Box Office) 9. septembra 2019, 15:01

Režíruje opäť Andy Muschietti (Mama) a na tohtoročnom Comic-Cone dokonca návštevníkom ukázal prvé zábery. Konkrétne išlo o scénu, kedy sa Richie a Eddie po rokoch opäť stretnú. V ukážke sa mihol aj samotný Pennywise. Muschietti zároveň sľúbil, že druhý diel bude oveľa strašidelnejší a napínavejší než jednotka.

 

Welcome to the club! Good luck, losers. #ITMovie

Príspevok, ktorý zdieľa Sophia (@sophialillis),

Okrem dospelých hlavných hrdinov sa však opäť vráti aj stará známa partia detských (teda už skôr tínedžerských) hrdinov v podaní Jaedena Lieberhera (Bill), Sophie Lillis (Beverly), Jeremyho Ray Taylora (Ben), Finna Wolfharda (Richie), Chosena Jacobsa (Mike), Jacka Dylan Grazera (Eddie) a Wyatta Oleffa (Stanley).

Domov
Zdieľať
Diskusia