Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2018, 19:31
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Rosnička Yanet prehovorila o rozchode s priateľom, ktorý sa chce sústrediť na Call of Duty. Do vzťahu by sa už vrátiť nechcela

ZAUJÍMAVOSTI CALL OF DUTY
Uložiť Uložené

Yanet Garcia nemala na svojho bývalého priateľa príliš ťažké srdce.

Správa o rozchode zrejme najkrajšej rosničky na svete a profesionálneho hráča Call of Duty zaujala tisíce ľudí na internete. Množstvo ľudí nedokázalo pochopiť, ako mohol Doug Martin svoju priateľku opustiť kvôli hraniu počítačovej hry, ale hráči vedeli, koľko času si tréning pri profesionálnom hraní vyžaduje.

Dvojica sa prvýkrát stretla po tom, čo Doug spontánne priletel do Mexika a chcel sa s Yanet stretnúť po predchádzajúcej internetovej konverzácii. Slovo dalo slovo a po stretnutí onedlho začal trojročný vzťah. Yanet sa na približne rok dokonca presťahovala do New Yorku, aby mohla bývať so svojím priateľom, lenže po čase chcela pokračovať v kariére naspäť v Mexiku, a tak svoj vzťah udržiavali na diaľku.

Ani jeden z nich nemal dosť času na toho druhého a napokon to ukončil Doug, ktorý bude onedlho hrať na veľkom turnaji v Call of Duty a musí na to byť stopercentne pripravený. Po pár dňoch od rozchodu prehovorila aj samotná Yanet.

Doug mal hromadu priestoru vo svojom videu, kde vysvetľoval, aká je Yanet skvelá a úprimná osoba, ale začínal mať pocit, že sa obaja vydávajú rozdielnym smerom. Rosnička preto v mexickej šou Hoy vyjadrila aj svoje pocity. Vzťah s Dougom označila za nádherný a priznala, že rozchod z jeho strany nečakala. Momentálne je však so situáciou zmierená a vo svojom srdci si uchovala len tie krásne spomienky, pretože vo vzťahu na diaľku to nebolo vždy ružové.

Vraj Douga ani nijak neodsudzuje za rozhodnutie o Call of Duty, praje mu veľa úspechov a verí, že turnaj vyhrá a konečne získa ocenenie, po ktorom tak dlho túži. Doug sa musel venovať svojim fanúšikom na sociálnych sieťach a ona zase televízii aj rôznym projektom, čo im výrazne ukrajovalo zo spoločného času.

Odporúčané
KVÍZ: Dokázal by si zvládnuť gamerský kvíz bez chyby? Otestuj svoje znalosti z herných noviniek KVÍZ: Dokázal by si zvládnuť gamerský kvíz bez chyby? Otestuj svoje znalosti z herných noviniek 15. decembra 2022, 14:00

Pri otázke o tom, či si vie predstaviť, že sa v budúcnosti dajú naspäť dokopy, však rázne odpovedala negatívne. Dôveruje Bohu a má pocit, že si pre ňu pripravil niečo iné.

Aj keď sa obaja rozišli, ty môžeš preskúmať tvorbu Douga a onedlho mu fandiť na turnaji v Call of Duty, zatiaľ čo za návštevu stojí aj profil samotnej Yanet, kde sa dozvieš viac o jej práci rosničky a spoluprácach so známymi značkami.

Domov
Zdieľať
Diskusia