Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2018, 21:27
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Dvojica tučniakov držiaca sa za krídla je to najrozkošnejšie, čo dnes uvidíš. Romantickú prechádzku si užívali priamo pri mori

ZAUJÍMAVOSTI ZVIERACIA RÍŠA
Uložiť Uložené

Tučniaky z Južnej Afriky rozhodne majú cit pre romantiku.

Často sa stáva, že internet poblázni nejaké virálne video, ktoré jednoducho má niečo do seba. Dnešok nebol vo svete internetovej kultúry ani náhodou výnimkou, pretože na Twitter zaútočilo video dvoch zaľúbených tučniakov, ktoré na originálnom príspevku nazbieralo približne 70 000 retweetov. Vo videu sa dvojica tučniakov prechádza po pláži a z piesku sa vrhne do vody.

To však ani náhodou nie je všetko, roztomilá dvojica tučniakov sa totiž popritom drží za krídla, ktoré čiastočne používajú ako plutvy alebo aj ako ekvivalent ľudských rúk. Samozrejme, zvieratá prežívajú lásku trošku inak než ľudia, no i tak je viac než zrejmé, že spolu tučniaky chcú tráviť čas, vďaka čomu ide pravdepodobne o tú najromantickejšiu vec, ktorú dnes uvidíš. Rozkošné tučniaky boli pri ich prechádzke natočené v Južnej Afrike, ktorá prekvapivo patrí medzi ich bežné miesta výskytu – okrem Antarktídy žijú aj v Austrálii, Južnej Amerike a na Novom Zélande.

Domov
Zdieľať
Diskusia