Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júla 2018, 18:54
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Diego Maradona sa ponúkol, že bude opäť trénovať Argentínu a ešte aj zadarmo. Legenda chce svojej krajine po fiasku pomôcť

ŠPORT DIEGO MARADONA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Legendárny futbalista nepovedal posledné slovo.

Argentína na majstrovstvách sveta v Rusku neuspela. Juhoamerický tím sa s veľkým šťastím vôbec prepracoval do osemfinále, kde vypadol po gólovej prestrelke s Francúzskom. Ani Lionel Messi nedokázal potiahnuť svojich spoluhráčov ku medzinárodnému úspechu, a tak sa na mužstvo zosypala vlna kritiky.

Najviac z nej si vypočul tréner Jorge Sampaoli, ktorý vraj nemal ani tušenia o poriadnej taktickej príprave a v médiách sa po dvoch zápasoch objavili správy o tom, že najskúsenejší hráči prebrali kormidlo a taktiku určovali namiesto trénera. Argentína teda na šampionáte definitívne nezahviezdila, ale zaujal aspoň Diego Maradona. Legendárny útočník neustále sedel v hľadisku a povzbudzoval svoju krajinu, pričom spôsobil aj zopár škandálov.


Práve Maradona sa stal osobnosťou, ktorej bolo po vypadnutí Argentíny adresovaných množstvo otázok. Bývalý futbalista v rozhovore pre Telesur si pripravil pre juhoamerickú krajinu zaujímavú ponuku. Povedal, že by opäť pokojne začal okamžite trénovať argentínsku reprezentáciu a nechcel by za to ani cent.

Odporúčané
10 najlepších a najpamätnejších gólov legendárneho Diega Maradonu. Angličanov popravil gólom storočia aj Božou rukou 10 najlepších a najpamätnejších gólov legendárneho Diega Maradonu. Angličanov popravil gólom storočia aj Božou rukou 25. novembra 2020, 20:44

Vraj by to preňho bola česť, a tak by si za svoje služby nepýtal výplatu. Nevedno, či by mala Argentína záujem o božského Diega pri kormidle národného mužstva ešte raz, pretože Maradona mal príležitosť ukázať svoje trénerské kvality na šampionáte v roku 2010, kde vypadol po vysokej prehre 4:0 s Nemeckom vo štvrťfinále. Určite by však išlo o zaujímavé divadlo na striedačke.

Domov
Zdieľať
Diskusia